Sada je: 02 ruj 2010, 21:42.
Moderator/ica: Moderatorice
, a mozda i nisu imali neku dobit pa su sad fino napucali nove cijene, a stare ne mogu..ma sad ja isto pricam , nisam ni vidla ni probala, samo znam da ja radije dam malo vise, al da bude kak se spada, da se ne skrtari

al ja ne kuzim kako se nekome moze isplaiti davati tako velike i kompletne obroke za 20 kn
ma, votevr, ja volem hamburger od rubelja, mmm kako je to fino
No i to je bolje nego da pribor za jelo baca u smece kao npr moj bratic koji je sa praznim kutijicama od jogurta bacao i zlicice u smece. Muski mozak, sta ces!!!
Malo kasljuca, nista ozbiljno, ali ne ide na trening ovaj tjedan cisto zlu ne trebalo. Ja i dalje u guzvi. Telefon jos nemamo pa me i to zivcira. Htjeli smo optimu ili iskon ali ne mozemo, a ht nam j trenutno preskup, nema sanse da u ovom trenutku izdvojim preko 600kuna obziron na selidbu i Uskrs. Tako da apstinencijska forumska kriza traje i dalje obzirom da sa posla jednostavno menama vremena za malo vise surfanja i pisanja.
stvar je da sam pokupila hrpu virusa, trojanaca i spywareova pa sam komp morala nositi na servis. nisam ih se nikako mogla rijesiti sama.

mooozda se javimo, jos ne znam u kojem sastavu idemo
nadam se da ce tm jednom sinuti

i da,zali se obavezno,njima u inat..Stvarno se ponasaju kao da ti nemas cim drugo u zivotu da se bavis,pa kao nasla se s njima igrati..Krajnje bezobrazno...
Sigurna sam da cete uzivati farbajuci jaja..Drago mi je da si nasla cim cete se zanimati za vikend
Svaka cast,zeno...

. K je napravila onaj cvrsti raskustrani repic i polakirala ga sljokastim lakom, mrak frizura, svi su ju pitali kam ide i tko joj je to napravio, navecer je imala nastup (cak 2 plesne tocke), bas sam bila ponosna dok sam ju gledala kako krasno plese...
, N je bio taaako jako umoran da smo nas dvoje otisli prije kraja doma i cim sam ga spustila u krevet zaspao je ko top, jucer smo prije podne bili s jednom frendicom i njezinom curom, poslije dosli doma na rucak i popodne vozili bicikle, btw. K je u petak popodne dobila novi bicikl, pravi pravcati, krasan je, no mrrrvicu joj preveliki, ne znam sto cemo sad, mm je spustio sic do kraja, ona je nesigurna na njemu
pu pu pu (za svaki slucaj 

, proslijedila sam tvoje pohvale Evropskim putovanjima i rekli su mi da nam je ona jedna od najboljih vodička!!!
oni će svi skupa na Sljeme!!!
Mamino
I super za tako dobar provod. Nemoj zaliti sto Ena nije bila s vama, ovako je Lina imala priliku biti u centru mamine paznje
Iskljucila je mob, ali sudbina je htjela da ipak popijemo kavu, nije me se uspjela rijesiti, nabasala sam na nju dok sam se vracala iz Fine. Kao iz Fine, ustvari iz shopinga, ponovila sam se sa jaknom
drago m i je da su i ena i lina, a i roditelji uzivali ovaj vikend, super je sto je ena zavoljela skijanje, a u gardalandu vjefujem da je bilo super, jedva cekam da lota jos malo poraste pa da i mi s njima odemo, ja u tome isto uzivam, nedavno je lunin bratic bio s bakom i dedom i vidjela sam slike s tog safaria, njima je zirafa gurnula glavu kroz prozor, trazla je klopu...zao mi je sto stalno nailazis na ovakve probleme s nasom birokracijom, samo cuvaj zivce jer to stvarno nije vrijedno uzrujavanja

Natrag na Arhiva - Djeca 3-6 godina
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.