Dobili smo novi termin za Goljak, 20.05. Netko je isto otkazao pa smo upali, inače bi morali čekati do 25.7.
Kod privatne fizio. smo još na vježbanju ravnoteže klečanja, i dobili smo upute za kupovinu prvih cipelica
zadovoljna je Ivorom, kaže da ćemo do 2. rođendana vjerojatno prestati biti vježbači. Ne mogu ni zamisliti trenutak kad će mi reći, ovo su zadnje vježbe, ne morate više dolaziti......Inače, Ivor se sad već stvarno stalno diže na noge i bočno hoda uz pridržavanje... Konačno su mu probile četvorke s desne strane (sad imamo 10 zubića), obje istovremeno, a vrlo brzo će i s lijeve, jaaaaaaaaako mu je natečeno...
maraja i Ivor stalno skida zoknice, a papuče ni nemamo za njega, tako da je on stvarno bos
, ali grozno mi je dok to radi i vani, koliko puta smo se u šetnji vraćali po zoknice ...
, a što se tiče prilagodbe, mama je najteže...a dok sam čitala da Korina zna da kaze kako kaze dinosaurus baš sam se zamislila, pa ja ne znam
LTL i Ivor ima razmak između gornjih jedinica, ali to je kod malaca normalno (a meni i preslatko) jer imaju puno mjesta za malo zubi, problem je kad se to dešava sa trajnim zubima
amaie stavi ti nama pokoju slikicu iz Ugande da pasemo oči, a čini mi se da bi ti puno nas jednom moglo doći u posjet
Mi inače volimo putovati i svuda smo bili (u Africi samo u Egiptu), starijeg sinka smo vodili u Ameriku na tri tjedna kad je imao 8 mjeseci... Sad jedva čekam ljeto pa krajem 6. odosmo malo na more.

, a valjda ćemo s vremenom doći i u neku bolju fazu. Ali zato jako voli nešto rastavljati, slagati, stavljati one oblike u rupe.... tu baš ima strpljenja, još mu to naravno baš ne ide, ali me fascinira koliko mu je to interesantno i koliko se trudi.
. Ivor je je unazad par dana počeo hranu umjesto staviti u usta, malo prosipati po kosi. Skoro da ih se može nakon svakog obroka presvući, jel da

javio mi njen tata sms-om 

Nama je cuca "cici", mjesec je 'ecec', zvijezde 'ezde', od drugih rijeci ponavlja samo prve slogove... i naravno, mama, tata, nana, va-va, muuu, hu-hu (sova), ajde, by-by, baby (to se sama sebi obraca), tee (caj)... Ma, kad razmislim, tu je u igri more rijeci,al' ne bas razumljivih
baka je bata,svi muški su tata
Ne znam sta ocekuje od djeteta tog uzrasta, da sjedi mirno kao bubica i uziva u pregledu