Sada je: 23 sij 2021, 16:51.

Alternative za Tripadvisor aplikaciju?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Alternative za Tripadvisor aplikaciju?

PostPostao/la pulse » 24 tra 2016, 15:53

Primijetila sam prije par mjeseci da na Tripadvisor aplikaciji za android ne mogu više da se preuzmu gradovi, kako bi bili dostupni offline. Zapravo postoji i dalje opcija "preuzmi grad" ali kao da je baza podataka prazna i ne može čak ni da nađe nijedan grad. Ranije je mogao da se preuzme grad, pa dobiješ mapu koja je onda bila dostupna offline i na kojoj je moglo da se filtrira koji će sadržaji biti prikazani. Evo se ubih 2 dana da vidim u čemu je kvaka i ništa. Na netu nalazim da je sve integrisano u glavnu aplikaciju, sve mi je ažurirano, brisala sam pa ponovo instalirala i opet ništa.

Dakle trebaju mi offline mape sa ubilježenim sadržajima (znamenitosti, prodavnice, restorani, stanice javnog prevoza...) koje mogu da označavam ili filtriram po vrsti, pravim liste itd. Opcija bukiranja hotela i letova mi nije potrebna. Ako ovaj Tripadvisor više stvarno nije ono što je ranije bio, koju biste mi aplikaciju preporučile umjesto njega?
Avatar
pulse
atletičarka
 
Postovi: 1326
Pridružen/a: 13 svi 2006, 10:13
Lokacija: CG

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.