Sanika je napisao/la:Nadia, probaj sama potaknuti let down i onda joj uvaliti ciku...nek joj sprica, spricni joj i ti mljekeco u usta. Neka osjeti mljekeco, pa bude vukla jace.
Osjetis li uopce da mlijekeco ide dok cica? Osjetis li let down?
Uvijek izvučem par kapi pa joj uvalim u usta, to ju nekad potjera da uhvati li kad povuče 7-8 puta izbaci pa počne mlatarati rukicama, odguruje me, vrišti. Onda ponavljam to izvlačenje mlijeka ali možemo tako 3 sata ona nikad se ne umiri na kraju već se razbjesni do te mjere da ju moram smirivati dugo ili dat bocu.
Lt sam gledala dok izdajam...treba vremena da krene mlaz-definitivno dobra ideja da izdajalicom dođem do mlaza pa tako krenuti sa dojenjem.
No mlaz opet prestane pa se vraća nekoliko puta. Masiram cike misleći da zbog toga ne ide stalno mlaz
Silikonske bradavice-probala jučer,nemam što u nju stavit jer su ogromne, mala čim osjeti silikon povuče ali ne može do moje bradavice jer se naprijed stvori vakum praznog silikona i opet ista priča.
Imam elektronsku vagu ali vagala sam ju sa odjećom pa ima viška, to me malo utješilo ali znam da će u petak patronaža izvagat preciznije.
Patronažna danas vidjela moje cike i kaže da ne ndim lijevu 2 dana jer je sva u ranama i mala ima gljivice u ustima, ništa strašno...
I dalje izdajam, to mi je jedina radost, kad pojede moje pa na bilo koji način.
Skin to skin nisam probala...moram
Cure