evo da se i ja prijavim......dojenje 2. klapa

!
prvi puta dojila 16 mjeseci svog prvorodjenog malog debeljucu i ovisnika o sisi.....
...a ovaj puta na red je dosla Principessa

, rodjena sa 34+5 tjedana trudnoce i iako nije takav sisavac ko brat joj stariji, za sada nema problema!
vatreno krstenje u pocetku odradili smo u bolnici....dojenje u sterilnoj sobi...izdajanje......znoj i muke po dojenju iliti kako nedonosce (sa vrlo slabim refleksom sisanja) uvjeriti da mama ne priznaje bocicu ni pod razno ....... nije bilo lako...al za sada mi se cini sve u najboljem redu!
cvrsto sam odlucila dojiti ju i ne ju vagati do mjesec dana........i mogu reci da su svi pokazatelji na nasoj strani: dovoljan broj popiskanih, pokakanih (zlatnozuta stolica) pelena, dobro opce stanje. Dosta je uspavana, pa ju budim svaka dva sata na cicku jer je iz bolnice otpustena samo sa 2200 gr.....tako da cu taj rezim pratiti do mjesec dana do kad cu vidjeti koliko smo se zbuckali!
vidim naocigled i meni se cini da se svakim danom sve vise bucka....jedva cekam slijedeci petak da ju vagnemo.....drzte nam fige da ovako i ostane!