Mala Bornica je napisao/la:Lecu imam iz dma, alnatura. Pise kuhati 5-10 minuta, ali jakuham malo duze. I bas je mekana, skoro se raspadne.
crvenu nikad nisam namakala, dapače, stavljam je u variva koja treba zagustiti jer je brzo kuhana
Sada je: 29 ožu 2024, 12:10.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Mala Bornica je napisao/la:Lecu imam iz dma, alnatura. Pise kuhati 5-10 minuta, ali jakuham malo duze. I bas je mekana, skoro se raspadne.
mrs. eastwood je napisao/la:jednako izgledaju kao zobene. je l da?
Eva82 je napisao/la:, eventualno malo u multipraktiku samljet prije? (
latica je napisao/la:wiki najbolje ti je pogledat što piše na pakiranju, ali u svakom slučaju, za početak je dobro rižu kuhati dok ne bude jako mekana, dakle ne gledaj na sat nego gledaj da bude kašasta i mekana, dodaj vode po potrebi. ako vidiš da je voda ishlapila, a čini ti se da su zrna još al dente, dodaj još malo vode. jer bitnije je da se raskuha zbog teksture, a i općenito se za žitarice smata da dugim kuhanjem budu probavljivije, tako da - opusti se i skuhaj rižu da bude mekana
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.