Preksinoc u noci me odjednom probudila uzasna bol u desnoj ciki i odjednom buknula, volumen joj se povecao 2 puta. Bol me probudila a nakon 10ak min krenula groznica koja je kulminirala s temperaturom 39,4. Odmah sam skuzila sto je. Popila Lekadol, cim sam se osjecala malo bolje otisla se tusirati da otpustim mlijeko. Curku sam nakon toga podojila na toj dojci... bol je prestala ali dojka je ostala tvrde i puna. Otpustila sam mlijeka koliko sam mogla.Temperatura se vracala u nekoliko navrata. Ali bez kvrga, bez crvenila..... Cijelo juto sam masirala, tusirala, radila hladne obloge, obloge od kupusa. Oko 14h mi se sve zacrvenilo. Dosla mi patronazna i izdojila me i izmasirala crveni dio, ali nekakvih cvorica nije bilo....
Danas mi je bolje .... crvenilo jos uvijek prisutno, ali nemam vise temperature. Sva sreca je sto moja misica bas lijepo ciki i uspije dosta izvuci....
No sad sam primjetila da mi se ipak pojavila jedna kvrzica s gornje strane i zacrvenio se dio oko te kvrzice.
Kako se rijesiti tih unutarnjih zastoja? ... Meni vec drugi put u 3 tjedna "buknula" dojka u snu i to nakon sto ju je dijete ispraznilo

Nadam se da je to zato jer je beba jos mala, i jos se nije uspostavila ravnoteza ponude-potraznje ...
Dijete super napreduje rodila se s 3700, prije 2 dana ju patronazna vagala imala je 4500 ( znaci u 20ak dan) svaki dan ima 6-10 pokakanih zlatno zutih stolica.
Po danu jede svako 2-3 sata, po noci svako3-4. Ako se u meduvremenu probudi i trazi jos opet dojimo .....

To me spašavalo.

4x od kad sam rodila
I opet sve isto usred noci mi desna dojka postane ko lubenica i uhvati me tresavica.A u ponedjeljak sam popila zadnju kuru antibiotika 

da je to sve jos uhodavanje i da ce se za par tjedana sve smiriti i uspostaviti ravnoteza.
Ostalo sve ce biti OK.
i 

nadam se da ce bol uskoro proci