Ivor sutra ima puna 3 mjeseca

, i u startu je proglašen za zahtjevnu bebu i nervčika s kratkim fitiljem jer bi se "derao" (plakao) dok ne bi ostao bez daha. Nije to bilo stalno već na dane. Naravno, prva sumnja su uvijek grčevi

pa smo isprobali sve što se isprobati da (kapi, mast,...) i nije pomoglo. Onda smo napravili analizu i shvatili da su to oni dani kad mama (tj. ja) mora ići raditi, ili matičaru, ili se posvetiti starijem bratu, ili nam dolaze gosti ... Dijete je bilo nervčik samo onda kad je mama bila nervčik (jer je morala natempirati dojenje, izdojiti, ispeglati, srediti kuću, lalalala...).
Danas je jedan od tih dana

. Inače se uspavljuje sam u krevetiću ili ga malo vozikamo u kolicima, ponekad na siki. Danas isključivo na rukama

, i trebalo mu malo duže i svaki put je kratko spavao. Sad sam ga jedva uspavala, ali će vjerojatno spavati bez problema cijelu noć (podoje ne računam kao budnost

), problem je smiriti se i zaspati. Kao da je htio da se isključim iz svega što moram (a moramo se pakirati za Vis, peglati, odgovoriti na 10-ak mailova i tako

).
Eto, kod nas je problem isključivo u nervozi koju ja nažalost i nesvjesno prenosim na njega

. Trudim se što rjeđe, ali eto, nekad ne uspijem

.
Naša pedica je rekla da je pupčana prerezana, ali da smo još dugo povezani njom.
Zato se pokušaj ti malo opustiti

i ne razmišljati koliko će trajati to uspavljivanje, plač i ostalo, meni obično traje duže što se meni više žuri.
sretno !