Molila bi nekoga tko ima slično iskustvo (mada vjerojatno nitko nije budan sada..) da mi pomogne savjetom. Radi se o osipu tzv. koprivnjači. Dakle moja curica ima 2 i pol godine i prije sedam dana joj se pojavila koprivnjača tj. bijelo crveni plikovi poput uboda komarca koji se pojave, nestanu kroz pola sata, pojave se na dugom mjestu i sve tako...za poludit. Bili smo kod pedijatrice (moram je promijenit!) jer sam se prvi put susrela s nečim takvim pa me bilo strah. Samo šta nas nije izbacila iz ordinacije u smislu-zamarate me s glupostima...Večeras je naime dobila temperaturu 38,6 popraćenu osipom na licu (za sada samo na licu) osip je doduše već spao, barem na desnoj strani (na lijevoj spava pa ne vidim). Sad mene zanima je li netko imao slično iskustvo i ima li savjet što nam je činiti. Trebam li dijete odvesti na hitnu? Čitala sam da je opasno kad je osip oko očiju tj. na licu, da može doći do gušenja i šta ja znam šta sve ne...molim vas podijelite svoja iskustva. Hvala

i svakako pratiti djete, kod teze reakcije pravac hitna 
onda mi tek ništa nije bilo jasno, a fibre nema već drugi dan...pa sam je fino odvela u pedice i na svu sreću naše nije bilo