dakle, lijecnik ne moze doci sebi od nalaza moje kraljesnice. s tim da je vidio samo nalaze vratne kraljesnice, a lumbalne, koja mi je u katastrofa stanju jos od srednje skole, nije.
dakle, rijec je o poptunom gubitku funkcije kraljesaka 6 i 7 i deformaciji. kraljesnica bake od 80 godina.
kaze da tu vise kiropraktika ne pomaze vec iskljucivo vjezbe koje bi ojacale ledjne misice i fizikalna terapija dva puta godisnje. zvala sam kiroprakticara, rekao mi je isto - ne dolazite, vama vise nista ne moze pomoci, osim fizikalne

kud da idem? kakva su vasa iskustva?
htjela bih se jos posavjetovati i s fizijatrom oko svega. koga mi preporucate? kuda da idem?
ja sam lijena buba kada je fitness u pitanju, meni je to tlaka ziva i prezirem svaku vrstu tjelovjezbe. ali nesto cu morati napraviti. ne smijem raditi sto god, ne smijem dizati nikakve utege, vjezbe moraju biti precizno utvrdjene prema ostecenjima koja imam. gdje sve postoje ti osobni treneri i koliko su oni pozdani, koliko zbilja znaju odrediti vjezbe prema dijagnozi? imate li koga za preporuciti?
hvala.