uglavnom, prosli mjesec sam imala lagani spotting 2 dana prije menstruacije, a ovaj mjesec pojavio se vrrrrlo kratko, jucer - oko tjedan dana prije menstruacije.
sve sam vec procitala i naravno, kako to biva kad nadjes hrpu informacija na netu - sva sam u panici. jel od manjka progesterona? znaci neplodnost? ili rak grlica maternice??? ma uzas.
samo jednu informaciju nisam nasla, a to je spotting NAKON prestanka uzimanja pilula. tocno ta dva mjeseca.
inace nikad s necim takvim nisam imala problema, na pilule je tijelo reagiralo ko svicarski sat, a sad, kad planim bebu - ovo se desi.
znam samo da spotting u vrijeme kad se meni dogadja spada pod abnormalne i moram doktoru.
samo sam jednu teoriju razvila: organizam se navikao na vise progesterona dok je uzimao pilule. sad je tu uskracen i osjeca manjak tog hormona i zato spotting. jel moguce?
uz to, ovo jucer moze biti "implantation spotting" - trudnoca - jer nam je sada jedina metoda zastite bila prekinuti snosaj

a jos me vise panika uhvatila jer sam i na ovom forumu u nekoj prastaroj temi nasla istu pricu i sve ukljucene imale su na kraju neki problem s hormonima