babyM je napisao/la:Mamice molim vas za pomoc...
Moja Mia je bolesna,nista joj nije bilo i pocela je da kaslje (valjda sam tocno napisala) i ima neki slajam..Nosili smo je juce kod pedijatra,rekla nam je da joj se nije spustilo na pluca,ali ona i dalje kasli...Ima neku virozi u trbusni virus...Dali su na probiotike za trbuh i neki sirup protiv kaslice...Bojim se da se to sve ne spusti na pluca..Danas mi je nekoliko puta bruhala mleko,zakasla se i ondah sve izbruha napolje...Ona je imala bronhopulmonalnu displaziju,vec sam vam pisala da su joj pukla pluca od respiratora i zato se jako bojim...Molim vas da mi neko pise iskustvo so ovim,ukoliko ste imali istu dijagnozu...Jeli strasna upala pluca,da je ne vrate opet na kisik...Jaoj puno se bojim i nerviram..
Pocela je da jede kasice sad jede samo po malo...
Kao prvo to je super da povrati,jer ona nezna slajm iskasljati i on ode u zeludac i ona ga povrati.Ako se prehlada spusti u pluca spusti se tu nemozemo nista,nema lijeka koji ce to zaustaviti.Upala pluca nije strasna,bar ne tako kako ti mislis.Moja Mia je u januaru i februaru imal 3 upale pluca,svake zime je par puta bila na kisiku i nema nikakvi posljedica.Pluca se oporave i idemo dalje.Morat ces se nauciti da jednostavno bez viroza neide,neke ce biti blage,neke teze ali ni jedna nije takva da bi te trebalo tako briniti i strasiti.Mia kako je starija sve lakse prolaze viroze i nadamo se da ce kad malo odraste i ojaca sve viroze proci bez bolnice a do tada je tako kako je
Poljubac i da sve prodje brzo

). Naš slučaj je bilo malo teži jer je ona bila jako sitna, morali su pažljivo birati terapije, ali nismo bili vraćeni na kisik i respirator. Najgore mi je bilo što su nas ranije stalno plašili sa upalom pluća, i kada su mi rekli dijagnozu sledila sam se. Ali i to je prošlo i sada mi nikako nije jedna od strašnijih stvari kroz što smo prošli. Pusa i držim palčeve da sve brzo prođe bez komplikacija.