do jezercice..btw danas nam je bila ekipa s hrt-a..snimili su prilog i raditi ce emisiju o ovom novom prijedlogu zakona vezano za dopust i srv..biti ce u cetvrtak u Hrvatskoj uzivo..
Sada je: 09 lip 2026, 11:36.
Moderator/ica: nadicab
do jezercice..
poslije užasnu glavobolju, cijeli dan sam ga bedinala s medikamentima protiv glavobolje ...On ionako zadnjih dana nije dobro, ali me mm tješio da je to zbog vremenskih prilika ... a onda to
u to ime sam se jučer odrala u kadi od glave do pete
. Nadam se da je Denis bolje 

.
bas mi je zao da se denis tako muci, i uzasno da se ne mogu vise potrudit da mu pomognu..

~~~~~~~~~~~~~~~~

super za trud kod sjedenja i žvakanje žvake...moj maleni ima isto problema sa slinom i još uvijek nosi "slinčeka"jer bi mu u nekim intervalima trebalo mijenjati majicu svakih 15 min, a nekad je to minimalno..

bitno da je sad ok i da će se sutra veseliti...Kod nas je isto bilo puno boleština u vrtiću pa su nam odgoidli i završnu priredbu (trebala je biti prošlu srijedu) - sad će se održati u četvrtak...Kucam u drvo - moj maleni već dosta dugo nije podložan nikakvim infekcijama, zarazama, upalama...obično su sad vani kad dolazi u vrtić i ne plače kad ostaje...Ali sam prije par dana poludila..bila je zamjena u vrtiću- neka neteta- zaključala je vrata i otišla s drugom djecom u drugu sobu i njega ostavila da kraj prozora gleda i čeka kad ću doći po njega,...a sunce je pržilo..jadničak je bio sav užaren i mokar od vrućine - tko zna kako je dugo tu stajao...slušala je moj monolog dobrih 5 minuta...ali što vrijedi, idući put će tako ostaviti neko drugo dijete
i onda se stisnuo u moj zagrljaj...mišek mali...prekosutra slavi ročkas sa prijateljima u vrtiću, pa smo pripremili grickalice i sokiće...to mu je jedinstvena prilika da slavi ročkas dok je u vrtiću sa djecom...jer ga nitko nikada nije pozvao na rođendan...u neku ruku razumijem roditelje koji se možda boje...ali sa druge strane mi je žao jer je to još jedna stvar za koju je zakinut...i kojom se razlikuje od druge djece...
, i moj B. se trudi jesti žlicom ili viljuškom...nije to bajkovito, ali dio ipak prinese ustima i pojede, nekad odustane kao danas u slučaju salate od krastavaca i paradajza (sad je u fazi da bi to stalno jeo)i onda jedan komadić uzme viljuškom a 2-3 rukama...nekad mi čak i gurne ruku kada ga ja želim hraniti...želi biti samostalan i to me veseli..

. 

nadicab je napisao/la:dr Jelić u Nazorovoj.
. Mi smo kod nje već godinama. Sad sam se podsjetila da moramo na kontrolu. 

to je onaj u sesvetama..htio bi ici tamo na bazen itd..pa mu ja onda govorim da jos nisu napravili bazen i tak..al kuzim da on kuzi zasto smo isli na sve te razgovore i da sad nije niti u jednom vrticu u sesvetama
ali nisi zakasnila..ročkas je 20. svejedno prihvaćam tvoju čestitku...hvala draga
, cijelu priredbu je učestvovao u svemu, bio je doduše jedino dijete koje nije ništa reklo...ali bio je tamo, pratio, njihao se u ritmu, pljeskao....rasplakala sam se od sreče i bila sam tako ponosna na njega...

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.