ja recimo nemam pojma o radu s loptom, nismo je nikad koristili. sve smo radili na podu. zato sad više nemamo koljena, ni mm ni ja

Sada je: 14 kol 2026, 00:26.
Moderator/ica: nadicab

ma je, nema šanse. to što brblja mi je takvo olakšanje da ti to ne mogu opisati. no ipak nam je rekla pedica da mora kod logopeda ovo ljeto.roka470 je napisao/la:Nevenera ja sam mislila da si ti nas zaboravila. Bravo za brbljavog Tina.
je, mi smo radili vježbu takčkanja, ali su nam rekli da s njom oprezno u našem slučaju tj ne pretjerivati.roka470 je napisao/la:Tačkanje je radila Nevenera s Tinom ( Zadar)
ovo sam i ja stalno slušala. i svaki je napredak bio sam od sebe, a ne od vježbanja ako se njih pita.noemi2010 je napisao/la:Njima je ona super a ja pretjerujem.
ovako i tin.roka470 je napisao/la: pivotirala više nije nikada otkad je propuzala, a danas puže jako rijetko, danima ne puže, povremeno kada se provlači ispod stola.
kod njih smo na lopti to vježbali. doma sam znala s loptom ali češće na podu jer je meni bilo lakše.noemi2010 je napisao/la:Jedno pitanje jeli jednako kvalitetno stajanje na rukama izvodit na lopti ili onako na podu?

roka470 je napisao/la:Mi smo danas izašli iz poliklinike s novom dijagnozom
Dg: Zdravo dijete

Tanja77 je napisao/la:Roka jako mi je drago zbog vas. To je stvarno najbolja dijagnoza koja se može čuti. Drago mi je da je Jelena iz svega izašla kao zdravo dijete kad se sjetim koliko ste muke prošli dok se nije odigla na ručice. Čestitke hrabroj curi i njenoj mami. Sad uživajte i nadam se da nas nećeš tako brzo zaboraviti i da ćeš nam još pisati.

odlične vijesti roka 
martina mama je napisao/la:A, lipo li je ovo cuti! Bravo imenjakinjo, bravo roka! Sad se nemoj umisliti i napustiti teren. Tvoja je strucna i roditeljska pomoc vrijedan doprinos ovoj temi.

kiss je napisao/la: Međutim, sada ga vidim sve češće kako se diže na prste i tako hoda, pa si sad sve mislim dal je to neka normalna faza ili kod nas nešto ide krivim putem?

. A ona meni, nemoj to slučajno nikom spominajti 

Fantasy je napisao/la:Kiss, ne bih te htjela plašiti, ali koliko sam shvatila od drugih uvećani dječji se gubi kad prestane produljenje, raspitaj se kod njih da ne bi morala vraćati.
Edit: da dopunim: Veli mi jedna cura da se gubi pravo na uvećani ako je dijete zdravo, a ako si počela raditi, ali si i dalje imala dijagnozu, onda ostaje i pravo.
Uglavnom, sama moraš javiti da si počela raditi ako je s djetetom u međuvremenu sve ok.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.