Sada je: 22 svi 2026, 02:36.
Moderator/ica: nadicab

)... mozda koji put djelove misljenja tu napisem...

pozdrav svima, pogotovo Domimami hvala na slikama! 

).

- sto vam naravno od sveg srca zelim.
) . Vitkec se i veseli ali ima i neku "zebnjicu" u sebi - tesko se nosi sa bilo kojim neuspjehom pa se bojim da ce tu biti malo problemcica. K tome je jako mrsav ( ima 17 kg
pa nemam pojma kako ce nositi skolsku torbu .Neki dan je bio u mojoj ambulanti kod stomatologice i hrabro popravio jedan zubic i onda pricao o svom bratu i objasnjavao sto je to DS - "to vam znaci da ima jedan kromosom viska - znate jedan vise nego ja, Gita ili npr. vi..." A stomatologica mu veli:" Cuj a mozda mi svi imamo jedan manjka??!!" E na to je Vito zinuo....i sad cekam njegova slijedeca razmisljanja na tu temu ( kad malo "prozvace" tu ideju) 
Jan dosao doma sa idejom da i doma mora biti ko u hotelu - klopa a la card, brza i zgodna konobarica uvijek na usluzi, mokri rucnici tajanstveno dignuti s poda, sok u kaficu tri do pet puta dnevno - taj bi znao zivjeti na visokoj nozi....
ima 17 kg pa nemam pojma kako ce nositi skolsku torbu
naucili su je "podrignuti" i iza toga se seretski naceriti

covjek ima 0 empatije...
za prijateljicu.

DomiMama je napisao/la:hm... moje postnatalno iskustvo sa geneticarom na rebru nije bilo bas...covjek ima 0 empatije...

ovako sam izasla van...

Dr nema pojma, moram se pohvaliti da je Aina zavrsila 4. u natjecanje puzanje djece jaslicke dobi koja se organiziralo kod nas za proslavu dan grada
ona sada ima 22 mjeseci i puze hoda trci kao velika. jednostavno se kod nase djece nezna kojim ce tokom to sve ici tako da ne treba u pocetku reci rodijteljima da ce biti lose i da je sve crno. sjecam se da mi je nakon poroda isto bilo receno da nece prohodati prije 3. godine i da nece dozivjeti 45. godina, a ona sa 15 mjeseci je prohodala i sigurna sam da ce Bog dati vise od 45, uopce ne sumjam vise u to. postoje tako razna iskustva s nasom djecom da bi oni trebali to bolje objasniti. 
, a zatim malo
pa pokusaj bijega prema vratima....
i da se igra...

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.