Sada je: 16 pro 2018, 23:47.

Terapijski pas III

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Terapijski pas III

PostPostao/la Špiljski biser » 25 ruj 2013, 12:36

Evo ako je netko zaintersiran ima još mjesta pa se javite i najavite.

Individualane i grupne rehabilitacijske aktivnosti s terapijskim psom - Širom.

Aktivnosti se provode u novo uređenom prostoru Hrvatskog saveza udurga za dječju i cerebralnu paralizu. Prostor je prilagođen i opremljen za specifičan rad s djecom s teškoćama. Provodi ih rehabilitator uz asistenciju posebno školovanog psa. Za svakog korisnika se radi individualni plan i program rada s naglaskom na trenutne mogućnosti i potrebe. Program se piše u suradnji s roditeljima i na temelju inicijalne procjene djeteta. Šira – terapijski pas, sudjeluje u aktivnostima kao nezamjenjivi motivator u raznim, ponekad zahtjevnim vježbama. U takvoj poticajnoj i vesela atmosfera djeca se opuštaju i pokazuju svoje prave potencijale koji se onda puno brže i dugoročnije razvijaju.
Praksa u svijetu pokazuje koliki je doprinos terapijskog psa u životu djeteta s teškoćama u razvoju u svakodnevnom životu. Kada se taj efekt usmjeri na specifične ciljeve kao što su razvoj motorike, senzorike, percepcije, emocionalni i socijalni razvoj efekti su višestruki.
http://teaing.wix.com/sira-terapijski-pas
http://www.hsucdp.hr/
Špiljski biser
Samo sam naišla
Samo sam naišla
 
Postovi: 1
Pridružen/a: 25 ruj 2013, 12:28

Re: Terapijski pas III

PostPostao/la nadicab » 24 svi 2016, 12:02

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
Avatar
nadicab
Prepečena plavuša
 
Postovi: 17246
Pridružen/a: 04 svi 2001, 00:17
Lokacija: Zagreb, Kvatrić


Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.