Sada je: 29 tra 2026, 15:44.
) i stvarno je točno što sam tražila, koristim ga skoro svaki dan. jedino se luk s njim ne reže nikako. bar ne s nastavkom koji predlažu.

dunja je napisao/la:debelo ne volim ni ja, ali imam jedan baš jako oštri nož i uspije mi fino tanko narezati

ivana7997 je napisao/la:neve, svidja mi se to tvoje, i sama sam htjela to kupiti, ali cini mi se da ne melje ljesnjake i bademe, a to mi je bilo najvaznije. jesam li u pravu?

teutonija je napisao/la:Ajmeee presladak je ovakav šareni. Čini se jako jako zgodan. Kak je velik?

Vani je na radnoj plohi i koristim ga svakodnevno uključujući i za ribanje zelja.folne je napisao/la:Pulse, kako to funkcionira?
pulse je napisao/la:Ja sam nedavno kupila ovo.
Mrzim da sjeckam bijeli luk, a kad ga protisnem kroz presicu nije mi to-to.

poslala ga na tavan. Jučer sam ga donijela ,radi, al kolko to mjesta zauzima

folne je napisao/la:I ja sam prije imala taj koji ima i okruglu posudu i tu dugu istovremeno na sebi i zauzimao je puno više mjesta. Na ovome koji sad imam obje posude se stavljaju na isto postolje.
Recimo jutros sam radila faširance i u njega ubacila luk i češnjak dolje, a istovremeno gore na bijeli nosač stavila šajbu za ribanje i ribala mrkvu. U sve ubacila namočeni kruh, zavrtila par puta i dobila smjesu koju miješam s mesom. Tren posla.

mrs. eastwood je napisao/la:sigurno imate doma ono za praviti tjesteninu. mašinicu za tijesto? ono što se stavina stol pa se ruckom okrece.. gjde kupiti, koliko kosta to inace?

giami je napisao/la:mrs. eastwood je napisao/la:sigurno imate doma ono za praviti tjesteninu. mašinicu za tijesto? ono što se stavina stol pa se ruckom okrece.. gjde kupiti, koliko kosta to inace?
imaš u svakom većem dućanu (spar, konzum, emezzeta...)
cca 200kn (+-)

Lena je napisao/la:jel tko ugledao negdje kalup za torte od 20cm?

giami je napisao/la:Lena je napisao/la:jel tko ugledao negdje kalup za torte od 20cm?
Lena, ja sam ga kupila u Mulleru na trgu (više se ne sjećam cijene), Kaiser 20cm
To mi je jedan od dražih kalupa. Ja sam uzela onaj koji ima i dodatak za kuglof.
157,00 kn.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.