14 vel 2009, 23:28
15 vel 2009, 00:36
15 vel 2009, 10:39
15 vel 2009, 12:14
15 vel 2009, 13:48
15 vel 2009, 17:03
15 vel 2009, 20:33
16 vel 2009, 12:05
16 vel 2009, 12:10
16 vel 2009, 12:12
16 vel 2009, 12:25
16 vel 2009, 12:34
16 vel 2009, 14:51
16 vel 2009, 19:54
16 vel 2009, 20:03
16 vel 2009, 21:33
17 vel 2009, 11:21
17 vel 2009, 11:27
17 vel 2009, 11:37
ubaci drvenu cackalicu i pricekaj da se pojave mjehurici oko nje. Kad se pojave - ulje je spremno za przenje ustipaka, fritula itd.
17 vel 2009, 11:51
17 vel 2009, 12:21
17 vel 2009, 12:45
17 vel 2009, 12:53
17 vel 2009, 13:47
17 vel 2009, 13:51
dunja je napisao/la:okrugli (nešto poput fritula) ali slani, izvana hrskavi iznutra žuti i mekani
17 vel 2009, 14:00
17 vel 2009, 14:04
17 vel 2009, 14:07
17 vel 2009, 14:14
17 vel 2009, 14:54
dunja je napisao/la:okrugli (nešto poput fritula) ali slani, izvana hrskavi iznutra žuti i mekani, ma nigdje tako fine nisam jela