http://www.coolinarika.com/recept/cokoladna-torta-s-mokrim-biskvitom/ nedavno sam otkrila mokri biskvit i ovaj recept mi je super, samo sto meni uvik ispadne visoki biskvit, mislim da bi kalup 28 bio bolji (uvik radim sa 26)
za necakinjin rodendan sam napravila tu tortu, ali nisam spajala biskvit vec sam imala dvi torte, povecala sam smjesu kreme i podjelila po pola
sestra mi svako malo trazi da je ponovim
http://www.coolinarika.com/recept/apsolutno-cokoladna-torta/ovu sam radila za rodendan starijem, svima se svidila
ali ipak dajem prednost mokrom biskvitu, tamo ni mikser ne treba
ali ova se moze ukrasiti kako si i zamislila
mileramka je nesto sto uvik radim kao dodatnu tortu, brza je i jednostavna, a svi je vole
http://www.coolinarika.com/recept/744711/samo sto ja ne pecem s vocem, vec stavim svjeze kad se mileramka ohladi
(kad nemam milerama, napravim i s kiselim vrhnjem, kupujem ono crveno u lidla i bude isto super
)