Sada je: 29 tra 2026, 15:44.

LiKmama je napisao/la:cure, jel ima ISTA bez jaja? neki keksici, kolacici, bilo sta (osim onog crnca i coko torte)?

dunja je napisao/la:moja frendica ama baš sve kolače radi bez jaja, od mađarice, orehnjače, onoj keksića kaj se spajaju dva po dva s pekmezom, pa nadalje
ako ti treba - pitam ju za recepte
kako? reci, mooooolim te.

LiKmama je napisao/la:cure, jel ima ISTA bez jaja? neki keksici, kolacici, bilo sta (osim onog crnca i coko torte)?

http://www.pastrywiz.com/cakes/gingerbread.htm

Tmama di si nasla recept za medenjake?
enivej, stavit cu ih u frizider u neprozirnu kutiju, ista stvar sany je napisao/la:nece se izgleda niko zezati sa kucicom od medenjaka
mislim da na stickanom topicu ima i fotka

vrlo rado bi vidjela sliku kucice, pogledacu malo po topicima
al' mi to pravimo samo za ukras, niko je ne jede (bas zbog tih sirovih bjelanaca).... ove godine planiram lijepiti sa secernim ljepilom, pa bi mogla bit i jestiva 

AA je napisao/la:al' mi to pravimo samo za ukras, niko je ne jede (bas zbog tih sirovih bjelanaca)

sandram je napisao/la:Guljka, ja sam negdje jela te punjene smokve i bile su mi prefine. Al nije mi jasno to punjenje. Aj objasni kak si ih radila, al bas onak detaljno, mozda se odvazim pa ih probam i ja napraviti.
), onda sam izmljela kekse i orahe s jedne strane i stavila kuhati vodu, šećer i maslac. Tamo piše da se to treba karamelizirati, ali ja sam čekala da se malo zgusne, odnosno da nešto vode ishlapi pa da postane "sirupasto". U tom sam onda ubacila kekse i orahe i još malo prokuhala i stavila da se hladi.

Punjene Smokve/Svekrvino oko

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.