Ma da radila sam po receptu s coolinarke (šećerna masa) nisam radila ticino
Ova šećerna je super za oblikovati, ko pravo tijesto, kad se malo posuši navlažiš malo dlanove i promijesiš i opet možeš modelirati, a šečer u prahu ti služi kao brašno da se smjesa ne ljepi za stol ili na čemu već radiš i da se ne prima za valjak (dobro je da mi je ostalo dovoljno šečera u prahu
)
Na tortu sam prenjela pokriv tako da sam razvaljala masu toliko veliku da mi ide preko torte i još malo, te sam ju posipala štaub šečerom prošla rukama kao da sam počistila tijesto i zarolala ju lagano ko palačinku malo više od pola i tako ju stavila na jedan kraj torte i odrolala do kraja preko torte, tako mi je bilo najjednostavnije, nakon 2 puta pucanja mase kad bi ju dizala i nosila ko plahtu
Ove listiće oko torte sam izrezivala s modlicom, navlažila donju stranu i zakeljila
Ostatak mase sam stavila u vrečice, zamotala bez da imaju zraka i stavila u plastičnu kutiju, tako da ih mogu još koji puta upotrijebiti (tako zapakirano može stajati 2-3 mjeseca)