Mi idemo kod dr Šimetina http://www.blog.hr/print/?id=1621355919 koji ima ordinacijom s dr Grčić, isto poznatom homeopaticom.
Mog starijeg sina je spasio alergije, mm je izliječio migrenu i bubrežne kamence.
Kada sam mu opisivala Denisovo stanje, rekao je da može sa stanovitim lijekovima mu pomoći oko povezivanja moždanih stanica i podizanja imuniteta.
Sam pregled je nestandardan i dobili smo hrpetinu kuglica i jedne kapi koje pije 3x dnevno.
Promjene koje sam uočila kroz sada već skoro 2 mjeseca korištenja su:
- puno bolje jede, ali s druge strane možda je to i zbog škole jer ga škola jako iscrpljuje,
- fizički je ojačao, dobio mišiće na nogama i narastao je ne samo meni, nego i drugima,
- još je više brbljiv i još bolje volje, cvrkuće stalno
Da li je to posljedica homeopatije ili ne, ne znam. Da li bi se to desilo i bez kuglica, i opet ne znam.
BTW kuglice naručujemo u apoteci na Dolcu i dobijemo ih u roku od 5 dana. Koštale su nas 500 kn.

, baš dobro da si otvorila ovaj topic, i ja se već dugo spremam otići na prvi pregled kod homeopate s dečkima ali nikako da krenem. Sad mi je ovo dobar poticaj kad vidim da imate pozitivne rezultate. Ajd mi molim vas cure pošaljite broj u mail box. Hvala,