Sada je: 13 svi 2024, 09:40.
Hajdi je napisao/la:Štefi i ostale, taj smoker je cijela ceremonija
MM je najprije naručio 10 kg zamrznutih svinjskih rebara. Pored toga je naručio mješavine začina (tzv. BBQ rubs).
Dan prije je odmrznuta rebra namazao senfom i na debelo mješavinom začina. Zamotao ih je u foliju i pustio
preko noći u frižideru. U šest ujutro je uključio smoker i položio rebra vodoravno na rešetke. Drveni komadići
koji proizvode dim moraju biti natopljeni vodom. Najprije ih je pekao/dimio dva sata, zatim ih je omotao
alufolijom pa ih pustio još dva sata, na kraju ih je premazao BBQ umakom i pustio bez folije još dva sata.
sgrafaha je napisao/la:Moji su sve povrće jeli dok su bili mali i nisu znali kako se zove , sada ga ne jedu,ali i dalje sin ne razlikuje dosta vrsta povrća jer ga ne zanima i misli da ga ne jede (jer ga redovito "podmećem i kamufliram" u ćušpajzima, umacima i u zadnje vrijeme gustim juhama koje vole).
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.