Postao/la supermama » 23 ruj 2008, 08:57
javlja se opsjednuta lego kockicama.....dominiku sam prvo kupila ono za najmanje, bila je nekakva kutija kao kucica i na krovu rupe za umetanje i cetiri vrste kockica , i nekakav vlak koji se mogao sastaviti, ali to je za skroz male...
onda smo poceli kupovati duplo, i to sam racunala jedinicnu cjenu kockice znaci ako je u kutiji 500 kom i kosta mislim da je ta 390 kn (jel velika kutija u obliku valjka mi takvu kupili u metrou, nacrtana zirafa slon ) to je super isplativo, jedna kockica manje od kune...i tako sam skupljala...osnpovno mi je bilo kupiti i onu zelenu (za duplo kockice) plocu na koju moze slagati...
a sada od ljetos smo presli na prave legice.....u toysrus u becu sam mu kupila prosli tjedan (poklon za djeda mraza, sakrila ga dobro ali odem pa ih malo gledam) nekakvo super mega pakiranje sastoji se iz 6 kutija vatrogasaca, vatrogasna postaja i kamioni i sve (jedva cekam da se poigram/o)...to je dakle to
u turbo limacu je bilo sad neko malo snizenje, ali hvale vrijedno jer ja nepamtim da su oni tamo ikada ih snizili...i jos jedna opaska nekako mi se cini da su u mileru najskuplje.