21 sij 2009, 11:49

21 sij 2009, 12:00
ali nigdje se ne govori da ono što ti je rečeno privatno ne možeš i nekome drugome reći privatno
21 sij 2009, 12:05
prva jasno kaže da se privatna poruke ne iznose na forume kao ni podatci koje vlasnica ne želi otkrivati ne iznose se svima
ali nigdje se ne govori da ono što ti je rečeno privatno ne možeš i nekome drugome reći privatno, pogotovo ako govoriš osobi od potpunog povjerenja (recimo MM zna većinu stvari o mom životu, čak možda i više nego bi smio i govorim mu što mi netko kaže u RL ponekad makar ne bi smjela, ali on je stvarno osoba mog povjerenja) hoću reći ako ta osoba od povjerenja objavi ono što ti nisi htio da drugi znaju (šaljući privatnu poruku samo njoj) ne treba li i ona biti sankcionirana
to je moje prvo pitanje
21 sij 2009, 12:06
, pa je odgovorila i na drugo pitanje
21 sij 2009, 12:15
21 sij 2009, 12:18
jer pravilo jasno govori da je zabranjeno nešto prenjeti svekolikom pučanstvu, ali ne govori da je zabranjeno nešto prenjeti dalje privatno
21 sij 2009, 12:24
mamashnita od noje je napisao/la:jer pravilo jasno govori da je zabranjeno nešto prenjeti svekolikom pučanstvu, ali ne govori da je zabranjeno nešto prenjeti dalje privatno
mamainana, znaci ako ti meni napises nesto u pp i ja to napisem na forumu javno, to nije okej i zasluzuje ban, ali sasvim je okej ako tu tvoju poruku proslijedim jednoj ili dvije osobe takodjer putem pp-a? to je prihvatljivo?
21 sij 2009, 12:27
21 sij 2009, 12:29
21 sij 2009, 12:31
21 sij 2009, 12:33
folne je napisao/la:mamainana, zamisli gdje bi tek bile da nismo to stavile kao striktno pravilo nego da svaki puta moramo odlučivati koja nijansa sive je to pa onda opet odgovarati na optužbe jer netko misli da nismo bile jednako pravedne prema njemu kao i prema nekom trećem. raspad sistema u trenu.
i, naravno da se svima nama može desiti da ne razmišljajući prekršimo neko pravilo, ali onda je ljudski i znak zrelosti reći -ok, pogriješio sam, ispričavam se onome koga sam povrijedio, odguslati ban i krenuti dalje.
21 sij 2009, 12:37
21 sij 2009, 12:38
mamashnita od noje je napisao/la:mirci je odgovorila na ovo oko pp-a (a to je pitanje vec postavljeno, jucer cini mi se), a sto se tice prenosenja poruka, pa valjda imamo toliko soli u glavi da znamo sto je okej, a sto je odavanje neke povjerljive informacije, je li tako?
naravno da mozes pp s npr. telefonskim brojem npr. filipovemame proslijediti npr. elizabeti, ako sa sigurnoscu znas da to filipovojmami nece smetati, ili ako ti je ona rekla da joj ga proslijedis.
ali ako ti npr. rachica napise kako ima problema u braku i pise to samo TEBI, onda je valjda logicno da o tome neces pisati npr. meni.
kuis?
21 sij 2009, 12:42
22 sij 2009, 08:38
..npr. AB clanica ispricala nesto ...problem bi bio da je AB clanica to napisala npr. na MS... a ja sam to prepricala nekom ko na MS u ne sudjeluje. AL ako mi je ona to ispricala uzivo, a ja dalje to pricam uzivo - to nema veze s MiB om nego... procjenom osobe AB.
, ali čitam tvoj post (a načitala se ovih dana puno u ovom stilu) pa me sve počelo podsjećati na radne zadatke iz drugog-trećeg osnovne iz matematike (da ne kažem dio geometrije i :" Ako je dužina AB ... onda je dužina CD..."...i tako to i sve tim redom 23 sij 2009, 12:01
, vec godinama se ne bavim geometrijom, sad vidim da nisam puno zaboravila i da mi dobro ide