Switch to full style
Pitajte moderatore i administratore o radu foruma, prijavite smetnje, naučite kako se služiti forumom, testirajte svoje nove forumske vjestine...
Pravila foruma
Odgovori

Pitanje u vezi potpisa

08 lip 2010, 11:01

Zanima me dali smijem u svoj potpis staviti link na nagradnu igru u kojoj sakupljamo glasove?

Re: Pitanje u vezi potpisa

16 lip 2010, 16:33

I ja imam pitanje u vezi s potpisom pa da ne otvaram novi topic.
Htjela sam u potpis staviti onu traku na kojoj je oznaceno koliko mi je staro dijete (oprostite - nemam pojma kako se to zove), ali nikako mi ne uspijeva. Dosao mi je samo link, kad se klikne na to, prikaze se ta traka. Kako da napravim da ne bude link nego bas traka?

16 lip 2010, 16:49

kiss,
5. Zabranjeno je komercijalno oglašavanje otvaranjem topica, uključivanjem u postojeće topice i slanjem privatnih poruka članovima foruma.
Dozvoljeno je isključivo nekomercijalno oglašavanje u vidu preporuka, na topicu u kojem ta preporuka ima smisla. Moderatori i administratori mogu po svojoj slobodnoj volji i iskustvu obrisati određeni post ili topic ukoliko procijene da je član prešao mjeru nekomercijalnog oglašavanja ili savjetovanja. Ukoliko se odluče na brisanje, o svojim razlozima će obavijestiti korisnika foruma.
Članovima koji su na forumu duže od 6 mjeseci i imaju najmanje 300 postova dozvoljeno je u potpis staviti link na stranice koje žele preporučiti članovima MiB foruma. Budući da na našem podforumu Rukotvorine ima puno lijepih stvari koje biste željele kupiti/naručiti od drugih forumašica, molimo vas da kupoprodaju rješavate izvanforumski, putem privatnih poruka ili na našem pdf-u Trgovanje-Darivanje-Posao.
MiB forum ne odgovara za bilo kakve štete nastale otvaranjem linka u potpisu bilo kojeg člana. Korištenje linka je isključivo na vlastitu odgovornost.

Ana2010, mislis na ticker :)
Evo, prouci ovaj topic

16 lip 2010, 16:50

Kopiraj ovako:

Kod:
[img]http://lb1f.lilypie.com/uX58p2.png[/img]

16 lip 2010, 17:24

Hvala! Ja sam bila stavila url umjesto img. :kiss

16 lip 2010, 21:38