Pitajte moderatore i administratore o radu foruma, prijavite smetnje, naučite kako se služiti forumom, testirajte svoje nove forumske vjestine...
Pravila foruma
Odgovori

Re: PP post reply

30 lis 2009, 10:34

al kako je to sve krivo i nepravedno, eno me dočekala tvoja poruka u inboxu, a ovdje meni iza leđa pričaš drugačije

30 lis 2009, 10:37

Zaslužila je da je se izbaci iz Društva Hrvatskih Moderatora. :kima

30 lis 2009, 10:49

shvatila sam kad kompjutor javlja grešku samo treba pogledati u poslane i on je poslao (uvijek)
tako da me te greške kod pp-a (naravno da je patkica u pitanju :mrgreen: ) uopće nisu dirale

15 sij 2010, 09:55

Ja imam pitanje u svezi PP
Kad šaljem PP, poruke mi ostaju u mapi Odlazno, ali ne i Poslano, pa me zanima jel te poruke stignu na odredište ili ne?
Isto tako, kad sam krenula na Novu poruku, javljalo mi je da nisam upisala Korisnično ime, pa sam išla preko Nađi korisničko ime, ali i tako mi nije htejlo poslati PP, jer i dalje kaže da nisam upisala Korisničko ime.
Totalno me izblesiralo :/

Poslala sa, taj problem i moderatorici Kimama, ali i njeno mi stoji u Odlazno, pa nisam siguran jel primila ili ne.
Kad sam odgovarala na primljene poruke, te mi poruke stoje u Poslano.

Molim pomoć.

edit: Dobila odgovor, hvala :D

19 sij 2010, 11:32

Da napisemo i glasno i jasno za ostale s ovim problemom. Odlazno je dokle god to osoba nije otvorila, loginirala se i procitala. Tek kada osoba procita poruka se seli u poslano. Dokle god je poruka u odlaznom folderu moze se editirati.
Odgovori