Sada je: 05 kol 2026, 15:28.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

ovo s lošim izgovorom nekih slova što je netko naprijed spomenuo nema ama baš nikakve veze s nepažljivošću komisija i nije nikakav razlog za odgodu škole, već ima veze s nepažljivošću roditelja i eventualno stručnog osoblja u vrtićima.
Rođen je u veljači i sljedeće godine ide u školu. Nikad mi nije pala na pamet odgoda ali ste me ovim topikom zamislile i zabrinule jer ispada da će sigurno biti popriličan broj godinu i više starijih od njega u razredu.
Dobro, nisam imala nikakvih problema u školi ali nisam bila ni odlikaš iako sam, naravno
uvjerena da sam bila pametnija od mnogih odlikaša. 

Post 21,6

mislim da nam je pravo vrijeme za stručno mišljenje pa u vrijeme upisa još provjerimo stanje stvari (mislim, pola godine u životu 5,5 godišnjaka nije malo).Zato mi se čini da će se moje dijete, školski obveznik, naći u nelojalnoj konkurenciji.

- jao nama ako vršnjake djece (godinu mlađe ili starije) smatramo (pa onda još i nelojalnom) konkurencijom. Zar zbilja tako gledate na djecu? Bez zezanja pitam.
(zaboravih kategorije) recimo s nekim iz velter kategorije, oni jednostavno nisu ista kategorija ali je moguće da muha čak i pobijedi, ali neće sve ove iz veltera pobjediti već će gubiti i onda može početi sumnjati u sebe i to ne iz razloga što je loš već zato što se silom prilika našao u nelojalnoj konkurenciji. Na to sam mislila. Samopouzdanje se stječe i na temelju uspješnosti. 

Strucne osobe su nas usprkos tome, odgovarale od prijevremenog upisa
anabama je napisao/la:Sve ovo pisem jer roditelj mora poznavati dijete
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.