04 lip 2009, 09:35
04 lip 2009, 10:33
eli je napisao/la:ali, kao i u svakoj prici, ima jedan ali.
lako za vrijeme kad je mama na dopustu.
zapravo najveci problemi u braku pocinju kad krenes raditi . kad te uzmu obaveze, rutina, posao-skola-vrtic-aktivnosti, i tako u krug...
kad nemas vremena sjest i popricat s muzem kao prije...
veliki potpis.
meni nije falilo vrijeme za izlaske i samoću, falilo mi je vrijeme za razgovor. dok dijete visi na tebi, dok ga moraš gledati da se negdje ne popne, ne povuče nešto na sebe ne možeš složiti normalnu rečenicu. tu komunikacija trpi, živci su tanji i dolazi do prepirki.
04 lip 2009, 10:46
04 lip 2009, 10:59
05 lip 2009, 15:04
05 lip 2009, 15:36
05 lip 2009, 19:39
On je sve radio isto koliko i ja od samog pocetka, osim hranjenja, jer ju ja dojim. 07 lip 2009, 00:11
Krumpirić je napisao/la:kad dijete zaspe ti peglaš, pereš
07 lip 2009, 00:44
a mozda je i fetiva peglacica, nemam pojma.
. Otac koji je maknut na stranu jer mama sve moze i zna bolje osjeca se izoliranim - sad, pa i za godinu, dvije... bliskost se stjece od samih pocetaka. I uostalom, zasto bi tvoje zaista bilo najbolje
tj. kome je najbolje? Tebi, mozda. Al TMu i tvojem djetetu mozda nije, njima je svejedno. A ako steknu dovoljno sati u "nogama" zajedno, dovest ce sve na zadovoljavajucu razinu. NIKAD savrsenu (ko tvoju), al kad to prihvatis, sve postaje lakse i opustenije.
07 lip 2009, 12:55
07 lip 2009, 14:33
Krumpirić je napisao/la:Kad pogledaš sada, ti dok si doma, a tm radi, uglavnom kolko tolko održiš kućanstvo, zadovoljiš djetetove potrebe za roditeljem, za svježim zrakom...blabla...
a kad radiš i doma si u 6, tek onda treba sve ovo gore počet zadovoljavat, pa nakon toga imati vrijeme za sebe/za vas.
meni je neusporedivo lakše na porodiljnom, ne fizički ni psihički lakše, nego imam puno više vremena za mene i mm-a.
07 lip 2009, 17:56
Krumpirić je napisao/la:
Imamo ja i mm nerijetko večer za sebe, ali ja kradem vrijeme za nas od sna...eto.
Kad pogledaš sada, ti dok si doma, a tm radi, uglavnom kolko tolko održiš kućanstvo, zadovoljiš djetetove potrebe za roditeljem, za svježim zrakom...blabla...
a kad radiš i doma si u 6, tek onda treba sve ovo gore počet zadovoljavat, pa nakon toga imati vrijeme za sebe/za vas.
08 lip 2009, 23:25
10 lip 2009, 16:14
, ne razmisljam o onim trenucima koji se uslijed umora, pokusaja odrzavanja savrsenoga svijeta, znaci, savrsenoga odgoja, braka i inoga, mogu dogoditi...