Sada je: 01 svi 2026, 14:40.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Krumpirić je napisao/la:mamaDEA je napisao/la:krumpi, to već predugo traje.
i mala svinja se jutros probudi i veli kak se super naspavao i jel mogu malo s njim leći (samo minutu!) da se malo ušuška
iz ove moje perspektive je to bas slatko![]()

probali smo i to par večeri, ali on hoće baš mene jer zna da sam opravo ja ta koja je zauzeta s malimStefanova_mama je napisao/la:Boysmama Zasto tata ne ostane s njim u sobi dok ti podojis R.? Mozda bi se osecao sigurnije i lakse i brze zaspao?
a i navikla sam ga da ga ja idem leći baš zato da ne bi doživio taj šok nakon rođenja brace, pokušavam što je više moguće radnji s njim obavljati baš ja kad je tata doma, da se ne osjeti zakinutim i da održimo taj odnos, ne volim podjele mame i tate na starije i mlađe dijete, zapetljala sam se, nadam se da si me skužila... a i bojim se gdje bi nas to dovelo, opet na početak da ga se mora uspavljivati... ovako se mi poljubimo, pomolimo, podragamo i to je to... dosad nije bilo problema, sad je počeo zezati nedavno, vidit ćemo kako će se to odvijati ubuduće, možda neće trebati intervenirati kroz sljedećih nekoliko dana/tjedana...

) - imala sam fantastičnog spavača u svojoj sobi (kinderbetu) od 5-8. mjeseca života
pa čim je ustajanje započelo, budio se napol, ustao i ne znao se spustiti pa u plač, pa od 1-2. godine opet manje više ok, do operacije kad je "privremeno" uselio k nama i ostao (sa zaspivanjima kod sebe i noćnim tapkanjima k nama) do 3,5. godine kad je prešao u "krevet-auto" (možda se sjećate kako sam ideje skupljala o izradi kotača i lampi) - sav ponosan na sebe velikoga
- sve do neke grozne vještice iz crtića koja ga je poslije mjesecima noću tjerala k nama opet 
Volvo je napisao/la: dakle, opet s početka, živce na hozntregere

mamaDEA je napisao/la:maloprije sam se jadala kolegici koja ima sina od 21 i kaže da je isto prolazila.
i na kraju veli: ništa se neće promjeniti ni kad bude imao curui mrzit će te (cura)

zajecka je napisao/la:Ne kužim što se neće promijeniti kad bude imao 21 i zašto bi me njegova cura mrzila ?

u njemu spava preko dana. Stariji je spavao u kreveticu do ponoc i onda isto sa mnom u bracnom do jutra. Dok nije navrsio 15 mjeseci i poceo spavati cijelu noc u kimbacu. Uopce se ne sekiram. Zajednicko spavanje mi je nesto preprekrasno, mirisim ga cijelu noc
.nevenera je napisao/la:ja mogu napisati knjigu muke po spavanju. no vidim da nisam sama. što me tješi![]()
tin ide spavati oko 18, zaspi 18,30-19. spava do 5 ujutro u svom krevetu. tad se počinje toliko često buditi da ga prebacim kod sebe i onda spava ponekad do 5,30, ponekad do 6... a ponekad i do 7,30 - 8. budi se od 19-5 od 1-4 puta. ovisi.
po danu ujutro spava u šetnji u kolicima od 40 min do 2 h, a onda o tome ovisi popodne, nekad 40 min, nekad 2x po 40 min, nekad 1,30 u komadu. a nekad ništa od navedenog.

mama mu šizi što je takav i nastoji da stvari budu drugačije , ali ne ide....

swenova mama je napisao/la:mama mu šizi što je takav i nastoji da stvari budu drugačije , ali ne ide....
ma je li, ne ide? A da mama kaze molim te, sine, nemoj ovaj vikend doci, trebam malko vremena za sebe? Zelim vec nesto? Hajde ostani tamo?
Uvijek se sjetim poslovice gdje je volje tu je i nacina. Ovdje ocito nema volje, al se ona tako opravdava pred svijetom jer i sama kuzi da to bas nije normalno.

... da je u komadu to bi bilo super. desi da stvarno zna zaspati u komadu tako, jednom dva put tjedno ali najčšće se budi 1-4 x u tom razdoblju. najčešće stvarno je da se budi oko 2 pa onda oko 5. ali zna biti i u 12, pa u 2 pa u 4 pa.... 
napisah ono što mi ona reče

dok sami ne osjete da je vrijeme za premjestiti se...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.