Sada je: 06 lip 2026, 00:21.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

), vjerujem da ćeš ovdje naći nešto i za vas: 

, hvala, ima tamo dosta dobrih prijedloga koje sam si mam iskopirala u moj novi folder "večera za 5"!

Tako da je večeru nikad ne kuham posebno, nego ide nešto lagano neposredno pred spavanje oko 20.30 ili 21. sat, muesli, neki lagani namaz na kruh itd...Ponekad palačinke, štrukle, itd... Pogotovo što između tog kuhanog obroka i lagane večere jedu još voće ili jogurt, kako im se koji dan jede.

...s kraš espresomIINA je napisao/la:Riža na mlijeku.
mirbi je napisao/la: ali je otkrila nešto čega sam se ja užasavala kao dite i to obožava jest: udrobljen kruh u mliko.

mamma je napisao/la:mirbi je napisao/la: ali je otkrila nešto čega sam se ja užasavala kao dite i to obožava jest: udrobljen kruh u mliko.
Ovo ja obozavam pojest i dan danas i htjela sam klincima to uvljat al ne ide, probali jesu i ostalo je na tome.

Al mi je drago da cure to vole.Naime mi ručamo kasno ,ja oko 16 ili malo ranije, MM nešto kasnije ovisno kad dodje doma ,cure jedu u vrtiću, nekad jedu sa mnom ručak nekad ne, ovisi kaj je bilo u vrtiću i kaj je doma ,ručak je uvijek kuhan i friški ,kuha sveki

skorpionka je napisao/la:Naime mi ručamo kasno ,ja oko 16 ili malo ranije, MM nešto kasnije ovisno kad dodje doma ,cure jedu u vrtiću, nekad jedu sa mnom ručak nekad ne, ovisi kaj je bilo u vrtiću i kaj je doma ,ručak je uvijek kuhan i friški ,kuha sveki
Vidis, mojima koliko god ne bi rekao kad ih vidiš, uvijek je vazan taj obrok kasno popodne. neovisno o tom ručku u vrticu i skoli, valjda im prođe dovoljno vremena i uvijek jedu taj kuhani obrok doma. Ja bi rado nekad s njima ostala vani, ali ne, uoce ne bi ulazila u stan. Ali oni moraju prvo doma jesti

skorpionka je napisao/la:Naime mi ručamo kasno ,ja oko 16 ili malo ranije, MM nešto kasnije ovisno kad dodje doma ,cure jedu u vrtiću, nekad jedu sa mnom ručak nekad ne, ovisi kaj je bilo u vrtiću i kaj je doma ,ručak je uvijek kuhan i friški ,kuha sveki
Vidis, mojima koliko god ne bi rekao kad ih vidiš, uvijek je vazan taj obrok kasno popodne. neovisno o tom ručku u vrticu i skoli, valjda im prođe dovoljno vremena i uvijek jedu taj kuhani obrok doma. Ja bi rado nekad s njima ostala vani, ali ne, uoce ne bi ulazila u stan. Ali oni moraju prvo doma jesti

(on ih skupi oko 3.30 - 4). Samo da dodam da mi sinko zn apojesti i 2-3 ručka u školi i sve mu je jako fino (začinjeno 
i već kad idemo doma viču da su gladne pa svratimo jesti doma,( nama je vrtić u susjedstvu 
Zvijezdica
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.