Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.
13 lis 2010, 14:43
Ja nekako ne mogu vjerovati da su djeca sklona trpjeti hladnoću ili vrućinu za ljepotu ili iz bilo kojeg razloga.
U to ime ja mojima sve puštam - ako će se kupati u ledenom moru nek se kupaju - kad/ ako im bude hladno izaći će. Ako će u suknji po snijegu - nek ide. I tako je vani od stana do auta, od auta do negdje kud idemo što je opet unutra i grijano.
Ali ja sam kao i škorpi uvijek bila nesklona predebelom oblačenju. Štrample ispod hlača nikad ne nose, ni na minus temperaturama. Ja sam odrasla na dalmatinskoj buri bez hulahopki a bome kad zimska bura dere kroz kosti ti propuše, hladnije je nego na -10 bez vjetra.
13 lis 2010, 14:47
Ja mislim bi moja trpila i hladnocu i vrucinu i ne znam sto sve ne samo da joj netko ne kaze da je ruzna
13 lis 2010, 14:48
Ova ideja da se obuku štrample pa onda tajice
tako nosi moja kada je vani jaka zima a ona bi kratki šos i sve 5, za po vani
Zadnja izmjena:
Ivy26; 20 lis 2010, 15:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
13 lis 2010, 21:47
adea, nemoj je bez potrebe previše navlačit, tajice, haljinica i čizme i riješen problem
14 lis 2010, 11:25
Moram priznati da sam popustila. Kupila joj dugacku vestu, danas idemo po cizme i kako Bog da...
Barem nema suza, sva se vrti u haljini i ide u vrtic....
14 lis 2010, 11:35
eto

samo bez brige
19 lis 2010, 11:56
I mi smo u šos ili haljina fazi već dugo i to već drugi puta ,sad s mlađom curkom.
Dam joj da obuče kaj hoće i uopće ne dramim ,normalno da ju ne bum pustila golu ak je vani 10 i sl ali bez frke je u šosu i štramplicama cijelu zimu i nikad se nije "prehladila" od toga.
U vrtićim aje toplo ,čak i pretzoplo i nikad nema varijantu štramplice ,tajice ,jedino ak je vani baš debeli minus onda obučemo (na šos i štramplice) hlačice do vrtića pa ih tam skinemo ili joj stavim štucne npr.
20 lis 2010, 19:10
Loru (5 god.) za vrtić obučem ovisno o vremenskim prilikama a ukoliko inzistira na haljinici/suknjici jednostavno ponesemo u ruksaku pa se u vrtiću presvuče. Vuk sit a koze na broju...