Patrika sam jedno jutro izvela u piđami van
, sad se zna sjetiti na vratima da je zaboravio tjelesni ili tko nešto ali gotov je na vrijeme.Ali ja sam opasna, a i djeca znaju da sam dovoljno luda da izvedem svaku prijetnju
Sada je: 05 lip 2026, 22:59.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
, sad se zna sjetiti na vratima da je zaboravio tjelesni ili tko nešto ali gotov je na vrijeme.Bubidea je napisao/la::lol
ja znam gdje je nas problem, u meni
ali sam i tuka koja nista ne poduzima da rijesi problem
Ali ja sam opasna, a i djeca znaju da sam dovoljno luda da izvedem svaku prijetnju

Bubidea je napisao/la:stvar je u tome sto ja mogu bez frke zakasniti na posao, pa i nisam nesto nabrijana da u minutu izadjemo iz kuce, ali nije to osnovni problem
meni veci problem izgleda to sto on zna satima raditi zadacu samo zato sto se razvlaci

silki je napisao/la:al' zato svaku večer isto.
jesi se otuširao? ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj mama kaj moram svaki da?! DA!
jesi oprao zube? ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj mama kaj moram dva put dnevno?! DA!
jesi spremio torbu? ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj mogu to i ujutro.
i tak...
za to još nisam smislila dovoljno uvjerljivu prijetnju. 

Opcenito mislim da crtic ujutro samo odvlaci paznju. Nakon dorucka dramaticno pitam ko ce prvi prati zube, pa s obzirom da se to shvati kao neko takmicenje obojica bezglavo pohrle (nekad dodje do incidenta al' ne moze sada sve savrseno
Oblace cipele (tu uglavnom pozurujem jer pocnu da se guraju, gledaju autice i sl.), dodam im jakne u ruke jer ako spustim na pod ostaju zaboravljene. Izlazimo iz kuce u 8:30. Znaci treba nam sat vremena da se bez nervoze spremimo. 
jer kod mene nema jutarnjih crtića, to može gledati jedino ako je bolestan ili vikendom.
)
čekaj kaj oni koji se razvlače gledaju i crtiće za vrijeme razvlačenja
moji mogu gledati crtiće tek kad doručkuju, obuku se, operu zube, umiju, počešljaju i odnesu pidžame s poda u svoje krevete. E, kad su kompletno spremni mogu gledati crtiće dok se ja spremam. 

. Jedino je bolji ako treba na put i ako je vezan vremenom za neki sastanak jer na sastanke koje on vodi dolazi min 50 ljudi iz dotičnog lokala pa mu je glupo da ostavi tolike ljude da ga čekaju

), nema doručka (dosta je i što popije pola čaše iscijeđenog soka; radije ide na zajutrak u školi), ali mi bismo trebali izaći iz kuće oko 7, osim ako ga ja vodim, a idem s autom na posao - tada oko 6.40 i to je uvijek igra živaca.

Maslacak je napisao/la:Ja sam cijeli zivot kasnila.. a mrzim kasnjenje.. makar se znam spremiti za par minuta i ne razvlacim, mene je jedino problem dignuti iz kreveta pa mi mobitel zvoni pola sata svakih pet minuta a ja se polako budim...

)

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.