Znači Ti nemajka

Sada je: 05 lip 2026, 22:59.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

pa sam uzela 2tj i tete su se tome prilagodile. Rekle su-da imam jedan tjedan-i tome bi se prilagodile. Stvarno su super. 
Upisan je ujutro na 6-satni, a kako i ja i mm možemo adptaciju smo proveli polako u dogovoru sa tetom. Prvi sna sam ja bila s njim, drugi dan tata (koji je mislija da će ga ostavit, al je teta rekla ne), a poslin je ostaja. Onda je neko vrime ujutro mantra da neće on u vrtić, pa bi mu ja rekla da će tamo bit ta i ta dica, pa bi ipak reka da ide i na kraju ne bi tija doma kad bi došli po njega. Sad je faza da pita kad je vrtić i rado ide jedino pita idem li s njim i da ostanem malo- a kad dođe kaže da mogu ić.
Bude pun energije i malo neposlušan. Al onda odspava i popodne se igra sa sestrom puno bolje i kvalitetnije nego li prije. Valjda se zažele jedno drugoga tih par sati kroz jutro.
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

. Očekivano
.

nema temperature, još ...ah

ivana7997 je napisao/la:sanika, jesi navalila s propolisom, fizioloskom...tako necim? ili samo cekas?

mislim na onaj rinospray.
to pobije sve zlocestice ak navalis na vrijeme

I jutros prepricavam MM-u sta se dogodilo, a on je posjedne u krilo i kaze joj - ne jeda maca djevrek, vec djevrek i jogurt! 
Pa znam ja svog macana

ivana7997 je napisao/la:sanika, jesi navalila s propolisom, fizioloskom...tako necim? ili samo cekas?

zauvijekmama je napisao/la:10. dan vrtica - i dalje odbija hranu
cim vidi da teta servira rucak, uzme svoju bocicu i sjedne kraj vrata i ceka mamu
uh...

.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.