Sada je: 09 ruj 2026, 01:44.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Jasno mi je bilo da je plakao cim je bio kod nje u rukama...ostala polovina dece su bili u kreveticima, spremali se za spavanje. 
il se vratila ,ionak nam je vrtić na 50 metara od doma.

Onda je trcao tamo po trpezariji, skupljao kukuruz sto su imali za uzinu...gladan ko vuk! 

Ja ga pokupim oko podne, ne spava tamo.
Na kraju ga je teta morala iznjeti van (jer su nama rekle da ne ulazimo u sobu).Ma, presretna sam!!!!

I tako imaju puno posla s njima....

. mislim si ako je neki problem tete će odmah zvati mene, a na kraju dana svakako čujem izvještaj o cijelom danu, pa nije da nisam upućena.

Pa nekako do tamo smo pricali o svemu drugom, samo ne o vrticu...ali kad bih spomenula vrtic, odmah plakanje. Bezao je unutra nije hteo ni da udje, plakao, nije hteo ni da udje u grupu, joj koliko je plakao

ma sve bu ok ,Marta je još isto tužna ujutro i vidi se da joj se ne ide ,al ostane bez plača ,čak i jede pomalo i spava bez problema.
No kad gledam ima djece koja su puno duže tam ,one dodju 7 45 i u 15 i 15 sam već po njih.

! teta mi je rekla da je bio skroz dobar i nije uopce plakao ali nije ni jeo nista...
i
Vanjuski!
.
, nisu inače neke izjelice.
po pola sata.

ona sva sretna i presretna kaj je s bakama.
! drzim fige da sto prije ozdravite....
i
! znam kako ti je .....
! jedina mi je utjeha kaj znam da se brzo smiri i svaki puta kad ga skupljam je vesel i igra se..... vele tete da i fino papa.......
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.