Sada je: 05 lip 2026, 23:06.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

i meni je MM rekao da previše dramim i da ću to prenjeti na maloga.A jeste vi jučer bili zajedno u grupi ili mu je danas prvi dan? I jesi se pozdravila sa njim ili si se samo izgubila? Nama su rekli da se obavezno moramo kratko pozdraviti sa njima.
i samoj mi je tako bilo prije godinu dana, svakim danom bivalo je bolje.

Evo baš za ovaj moj godišnji nije išao 15 dana u vrtić.Već nakon 4-5 dana je počeo spremati ruksak,oblačiti sandalice i tražiti da idemo u vrtić da se igra sa Adijem,Tonijem,Karlom..Odvela sam ga 1-2 sata da se poigra s njima a kad sam došla po njega plakao je da hoće spavati u vrtiću i hoće da ruča graha kod Dine(učiteljica) 

,danas isto tako ujutro ,išla bez problema,ušle smo unutra skupa ,rekla sam joj da idem kratko raditi da ju čuvaju tete,malo je počela kao ne, ne mama, mama ,pa ju je teta pitala dal ide s njom nešto pogledati i ona otišla .(no sreća je što joj je teta naša mlada susjeda koju pozna)
A bili smo i u parku posle podne, i vozili se busom (jadnicak, odusevio se, i uvek trazi BUS BUS)...nece sa decom, boji ih se, jos ga je jedna starija devojcica izudarala 

a inace, on me nije vide kako placem, kako mi je tesko...o vrticu pricamo lepe stvari konstantno, kako su tamo i druga deca, i njihove mame i tate isto rade da bi im kupili puno soka i meme-a (Mleka), pa tako cemo i mi. E, sada, on na sve to kaze DA DAAAA, ali znam da ce sutra biti opet ista pesma. No dobro, proci ce i to...znam! moja je sestra mrzela vrtic i uvek ostajala obucena sedeci na klupice, i inace je tip koja nikad nije bila bezobrazna, a u vrticu kaze mi majka, psovala je redom sve!
i da me zove...
jer navodno je ta kasnija reakcija puno teža za prebroditi.
.
, nekako vjerujem u njih
. opet se tješim.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.