imamo veliki, veliki problem... danas imamo tocno 5 tjedana i prije nekih 2 tjedna javili su mu se grcevi uvijek navecer oko 7-11.Jedva sam ga mogla umiriti... i to samo na sisi a nekad je plakao i dok je sisao (uzme ju, pusti pa place, pa je uzme i tako u krug...). iako nije bilo jako vristanje nego vise plakanje i grcenje i izraz boli na licu ( plakao bi on, al se grci).
Bila taman nakon par dana kod pedice i ona rekla ako puno stuca i ima vjetrove da su kolike. medututim od tada stalno se javljaju ti grcevi, od jutra do sutra, vec mi ga je zao gledat!! Dakle, nema neko odredeno doba dana, traje uvijek
Citala sam ovdje da uzrok mogu biti mlijecni proizvodi pa sam ih izbacila iz prehrane,ali on i dalje istim intenzitetom ima te grceve???
Ne znam vise sto da radim... vjezbamo nogice pa mu je lakse jer se pusti vjetrove, nosakam ga... ali nista ne pomaze.
drugi nam je problem sto UOPCE ne spava, valjda od tih bolova, ali onda kad se uspava ja ga dignem da se podrigne, a on se razbudi i sve u krug, kad spava spava po 10 minuta i ne zeli se maknut od moje sise...
Spava samo po oci od nekih 12-7 s budenjima za jelo, a po danu mozda spava 2 sata sve zajedno... i ja sam vec na rubu snaga
imam osjecaj da sve krivo radim....
pomagajte!!!
i oprostite na pravopisu i svemu ali strah me da se ne probudi a htjela bi vam sve napisat
I jos nesto mi smo iskljucivo dojimo
Hvala cure