Sada je: 06 lip 2026, 02:47.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
) a dugo sjedećki doma. No big deal. Od kako se ciljanje poboljšalo i spretnost stojećke izvedbe pokazala, zajedno s vrtićkim muško-ženskim podjelama, prešlo se na ovu drugu varijantu. Bez problema i traumi, kaj kog briga kak tko piški
bio mi je moto u to "nemuško" doba.

mmar je napisao/la:A do kad vam je svima normalno pišanje sjedećki?

Vičem ja pa se vrati obrisat, ali..........

Bellatrix je napisao/la:Moj se pak zapišavao kad je sjedio jer uvijek ide zadnji čas i nije stigao do kraja spustiti hlaće i štramplice (dok je zima).![]()
A i sam je htio pišati kao muški i MM ga je naučio.
Ali da hoće piškiti sjedečki, ne bih mu branila. Tak piški kad kaka

)

10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

IINA je napisao/la:Baš sam htjela napisat, da treba angažirat svekrvu da to obavi

Ali je došao na ideju da kad piši stojeći ne drži pišu da ne bi trebao prati ruke
mmar je napisao/la:Ima još nešto, sve ove ženske koje mi se čude imaju posla s tim pišanjem stojećki, jer ribaju wc-e, što za muževima, što za muškom djecom. A meni se to ne da. Mm kaže da se ne da ni njemu. Mislim ribat wc za malcem, poslije svakog pišanja. Jel možda ipak griješimo? Jel može imat dijete neke psihičke posljedice zbog toga?

ma kakve psihičke posljedice, kakvi bakraći! poslušaj ove forumske cure, pusti ga nek' piški sjedećki (il ga nauči da čisti za sobom). to su stereotipi da muški ne piške sjedećki, da ne plaču, da se tuku i sl. nemoj tim načinom odgajati dijete. sve te podjele na "muške" i "ženske" nisu prirodne, nego društveno uvjetovane tj naučene podjele.
snaha će ti jednog dana biti zahvalna ako ga ne naučiš piškiti stojećki!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.