Upisala sam mišića na plivanje , on je toliko oduševljen da je zabrijao kako već zna sam plivati
Imate li vi iskustva , kad su vaša djeca naučila plivati?
Sada je: 05 lip 2026, 21:52.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

titirlica je napisao/la:Je li rano očekivati da bi dijete od 3,5 godine moglo naučiti plivati
Pa opet ispočetka. Ali straha od vode ili mora i dubine nigdje. I ne želi plivačice na rukama. Naravno da je uvijek neko stariji s njom u moru bio i da nismo išli dublje od dubine gdje je odraslima more do prsa.

ima sad 20 mjeseci, nikad se nije bojao vode, s godinu dana je prvi dan na moru ušao ušao ravno u duboko, a kasnije isti dan samo sam ga spustila s barke u kolutu u jednoj uvali i nikakvog straha - samo uživanje, kad ga zagnjurim pod vodu u bazenu, samo trepće i smije se. idemo sad svake nedjelje na bazene već skoro 2 meseca i on baš uživa, ali neće nikakva pomagala nego da mu ja stavim ruku pod prsa i tako leži i maše rukama i nogama. e sad, kad će plivat sam vidjet ćemo, sad je još svakako prerano!

, a ništa idemo sutra probati pa vam javim kako je prošlo

). e sad - kod nas ima mali bazenčić kao za djecu,ali njemu je voda tamo do kukova što mi je preplitko da pliva, tamo eventualno malo protrči. tako da se mi kupamo u bazenu u kojem on ne može stajat, ja ga držim ispod pazuha ili stavim ruku pod prsa, ali on se jako baca i maše i rukama i nogama i nekako ima osjećaj da ga nakon nekog vremena počne žuljat to što ga držam i da ga sputavam - zato sam ja bila presretna kad je on počeo s rukavicama sam plivat jer je puno slobodniji nego da ga ja držim. znam da one nisu dobre jer znaju dijete stavit u okomiti položaj, a da plivaju trebaju biti vodoravno i odgurivat se nogama. ali on je još mali da pliva s plutačom?? ili mi se čini, jer do nedavno nisam mislila ni da će s rukavicama plivati??? ima 20 mjeseci.
trener nam je rekao kako nije baš siguran da će u ovih mjesec dana proplivati ali da ćesigurno biti plovan ...što god to značilo 
titirlica je napisao/la:trener nam je rekao kako nije baš siguran da će u ovih mjesec dana proplivati ali da ćesigurno biti plovan ...što god to značilo
meni se čini da je to nešto dobro, baš sam se sad nasmijala 

titirlica je napisao/la: trener nam je rekao kako nije baš siguran da će u ovih mjesec dana proplivati ali da ćesigurno biti plovan ...što god to značilo
DENISA je napisao/la:I mi sl. sedmice idemo na plivanje javim kako je bilo, nadam se da cemo i mi nekad biti plovni
Krumpirić je napisao/la:onaj Fredov kolut
ne mogu bit sto posto sigurna jer on ne da da ga probamo ni doma na suhom, ali to bi trebalo bit kao do 3 godine, a ja ne vidim da bi on u to stao s tri godine? pogotovo kad se onaj bijeli dio napuše kako treba?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.