Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Tražim preporuku za vikend skijanje

07 vel 2010, 17:54

A da nije Kranjska Gora, Rogla, Pohorje ili Bad Kleinkirchheim :dunno

Dakle, treba biti
1. Dostupno za najduže 3 sata
2. Po mogućnosti ne preskup smještaj
3. Prilagođeno djeci

Da li je netko bio na Cerknu?

Re: Tražim preporuku za vikend skijanje

07 vel 2010, 18:26

Jesam :mrgreen Cerkno je super jer je novo skijaliste. Ima dosta blagih staza (cini mi se da su tri) i ima jos nekoliko crvenih. E sad da to sve pozbrajam :mrgreen Gore na vrhu je jako lijep, nov restoran, self service i to mi se svidja jer ima dovoljno mjesta za rucak.
Jedina mana je prilazna cesta.
Uglavnom dobar odmor.
Za jedan dan se naravno isplati Krvavec, pogotovo ako je lijep dan.
A Nassfeld za jedan dan? Nije tri nego tri i pol sata. Mi smo nekada isli al sad smo prestari :mrgreen
Jel idete ti i muz ili vodite i pomladak i da li cete ostati spavati. Ako cete ostati spavati onda ti definitivno preporucam Nassfeld, a imam i jedan fini hotel ako te zanima.

07 vel 2010, 18:28

petehovac :dada
http://www.petehovac.com/

07 vel 2010, 20:13

Adorabla, piši, piši :mrgreen

Išli bi svi troje od petka do nedjelje, možda bi išli s nama i jedni prijatelji. Mislila sam Cerkno jer je relativno blizu, ići ćemo u 3. u Bad na one njihove dane s besplatnim kartama vjerojatno na produženi vikend, pa zato nekako nisam računala na Austriju. Ali ako je dobor i povoljno, možda se predomislimo :mrgreen

07 vel 2010, 22:49

Panorama karte
s lijeve strane dolje ti je izbornik pa klikni na Panoramakarte. Kad ti se otvori aktiviraj Gastronomie i onda tamo di pise Pass (s lijeve strane karte, izgleda kao da je zabaceno, ali nije) ti je taj Hotel - zove se Berghof. On se nalazi na samoj, samoj granici s Italijom tako da udjes na talijanskoj strani izadjes na austrijskoj :mrgreen plus kaj je jedno deset metara od njega talijanski restoran s origigi talijanskim pizzama i klopom. A opet si na samom skijalistu.
Kad smo mi bili, hotel jos nije imao bazen pa smo platitli u ovo doba nekih 70E po osobi.

Imas i apartmane u Hermagoru - to je mjesto prije samog Nassfelda odnosno Tropolacha i tamo je sigurno puno jeftiniji smjestaj. A imas i apartmane u Tropolachu. To smo jedne godine spavali ispod same zice i platili smo 30E noc za 6 krevetni apartman.
Osim toga imas jako povoljan i Hotel Cube, ali je stvarno za mlade do 30 godina. Odnosno unutra nema obitelji, nema djece pa bi bilo malo onak.
Berghof Hotel

07 vel 2010, 22:55

http://hotels.nassfeld.at/de/accommodations/?searchstate=1&category=423&rprice.to=200.0&ext=1&page=2
Evo sad sam stavila u potragu koje hotele ili smjestaj imaju za maksimalno 120E po osobi, pa je ispalo da je Berghof poskupio na 100E po odrasloj osobi.
Stavi si i ti u pretragu pa ces vidjeti kaj ti izbaci plus kaj ti odmah i cijene izbaci.

11 vel 2010, 20:49

Dobila sam na mail ponudu za sljedeci vikend za Platak i Delnice. Kaze vako; polazak u subotu rano ujutro, dolazak na Platak, skijanje, sanjkanje, setnja... Prijevoz na nocenje u Lovran u hotel 4* uz spa (besplatno koristenje bazena, saune i bon u vrijednosti 80 kn za masazu)
spavanje, Dorucak i nakon dorucka polazak za Delnice i Petehovac. Skijanje, sanjkanje, setnja i polazak za Zagreb
Cijena s prijevozom, nocenjem i doruckom po osobi 390kn
Kaj mislite o tome?

11 vel 2010, 21:51

Meni izgleda super, tko to organizira?? Nije toliko zbog skijanja koliko zbog izleta i sanjkanja i friškog zraka :mrgreen

12 vel 2010, 15:18

Sad sam to malo gledala, našla sam ponudu. Bazen u hotelu je 7x10 m, nije baš nekaj posebno ako nahrupi 100 ljudi :dunno

I ono što mi se ne sviđa je što si cijelo jutro u Lovranu i tek oko podne se kreće za Petehovac. Sad nekaj razmišljam da odemo u Petehovac samo na sanjkanje u nedjelju. Jednu, kad konačno svi ozdravimo :alc

03 sij 2011, 15:38

Molim info o smještaju blizu Petehovca ili preporuku za neku dobru lokaciju za sanjkanje i smještaj

03 sij 2011, 15:45

Ivy, si vidjela ovo??

http://www.petehovac.com/html/smjestaj.html

03 sij 2011, 16:18

jesam ali sobica mi se čini mala za nas 4.Možda odemo na 1 dan, od jutra, pojedemo nešto nakon sanjkanja i doma.Nije daleko

07 sij 2011, 10:37

Uživali na sanjkalištu u Kupjaku.Još nije sve uređeno,ali super za jednodnevni izlet.Narvno nudi se i pansionski smještaj.
Odgovori