Sada je: 05 lis 2026, 17:42.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

. A rekoše mi u Lidlu na blagajni da će biti na njemačkom... Ali kaj sad, za prolivenim mlijekom nema smisla plakati... Osim toga danas mi je rođendan i obećala sam sama sebi da ću danas biti dobre volje. A i idem na more po Helenu i baš me veseli da ću je vidjeti nakon desetak dana 

Mrđi je napisao/la:ja ga sinoc kupila. bila zadnja dva. jedan raspakiran i jedan zatvoren

tra-la-l-la ipak sam uspjela doći do jeftinije solucije. Bila je to operacija koja je zahtjevala pomne i složene pripreme - prvo sam nazvala Lidl da rezerviram njihov globus, pa NN da vidim da li mogu vratiti njihov ili zamijeniti za nešto (vidjet ću u ponedjeljak, ali vjerojatno ću trebati kupiti nešto iz njihovog asortimana u zamjenu za globus), pa poslala bratića u Lidl da kupi i eto, recimo da sam prištedjela 240 kn
Mislim da je vrijedilo potruditi se, ne? Osim toga, ovaj još k tome ima i povećalo, kao poseban štos... Drago mi je što se i vama svidjela ideja pa će nam poletarci biti uskoro pametniji od prosječnih odraslih Amera, barem što se geografije tiče
...

ak ima rezerviraj mi molim te ,sutra dolazimo po njega.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: nye2027 i 2 gostiju.