Sada je: 07 lis 2024, 00:05.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
jazz77 je napisao/la:Vidim tema davno otvorena a link na topic javlja da isti više ne postoji. Sigurno su se stvari bitno promijenile od 2009.godine pa ponovo podižem temu.
Ako negdje ipak postoji sličan topic molim moderatorice da ga presele.
Planiramo u rujnu na more pa me zanima imate li za preporuku mjesto ili gradić gdje bi bilo ugodno provesti godišnji s malom bebom
1.Bitno mi je da plaža ima puno hlada, da nije baš neki "divlji" ulaz u more i da nije jako daleko od auta do plaže zbog svih popratnih stvari i rekvizita koje ćemo nositi
2.Doktor u blizini (za svaki slučaj).
3.Dolazi u obzir hotelski i/ili apartmanski smještaj (ako imate konkretnu preporuku - hvala).
4.Da je mirnije mjesto
5.jug ne -predaleko nam je s malom bebom, otoka me frka zbog (potencijalno) dugih čekanja trajekta (razuvjerite me ak griješim) -htjela bih da mi je veći grad blizu
Ne znam da li je još nešto bitno pa ?
rucho je napisao/la:gdje smo muz (girica) i ja bili u kolovozu 2010. ..... ako se ne sjecas potrazi razglednice..... sve mozes autom ... ne trazit razglednice vec doc u to mjesto... os mali os veliki..... a mos i u trogir... ima autoput......
Mirci je napisao/la:Iz Starog Grada samo Bol.
Na Korculu de moze u svom aranzmanu iz Hvara katamaranom.
I iz Hvara ima izleta za Vis.
Al ako niste nikad bili na Hvaru, na njemu imate sasvim dovoljno zanimljivosti za cijeli tjedan
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.