Sada je: 06 svi 2026, 06:26.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
. Jedan paketic (jedan gormit + karta) oko 14 kn.

Kupili u one2play-u paket od 4 komada za 50 kn. Zapravo izgleda da su unutra samo tri, četvrti je skriven negdje, da se ne zbunite. 
Barbi je napisao/la:I meni je sin spominjao nešto o 14 kuna komad ali nismo to našli.Kupili u one2play-u paket od 4 komada za 50 kn. Zapravo izgleda da su unutra samo tri, četvrti je skriven negdje, da se ne zbunite.
![]()
Donedavno smo i mi živjeli u sretnom neznanju.
.
.

). Imali su i one po komad i pakete po tri.

. Kakvi su ti?

zlatka je napisao/la:FYI , one2play ima licencu za gormite, dakle, ak ih ne nađete nigdje drugdje, u one2playu ih ima sigurno, u svim varijacijama

Ja (još ) ne znam o cemu vi pricate...
Pa ih se u 10 dana namnožilo 18
Potica je napisao/la:zlatka je napisao/la:FYI , one2play ima licencu za gormite, dakle, ak ih ne nađete nigdje drugdje, u one2playu ih ima sigurno, u svim varijacijama
Netocno, ove po jedan komad su prodali u par dana i 10 dana nisu imali nego samo ovaj veci paket sa po 3 kom (od 50-ak kn na dalje) i dok nismo otkrili gdje ih jos ima po jedan komad bila je panika jer sam mu obecala a onda ih nije bilo.

Moji isto skupljaju i to sva trojica! Duplice mjenjaju medusobno ili u vrticu, a kupujemo ih u super konzumu ili u lokalnom duckasu. Imaju ih vec preko 30... 

sve vam je jasno... Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.