Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Da mi je ova pamet, kupila (ne)bi...dvije godine kasnije

10 ožu 2010, 18:21

Crazy Daisy je napisao/la:*najgore od najgorega: garnitura od eko kože, najprije bila oduševljena jer se lako čisti i održava, da bi nakon 3,5 g preko noći se cijela oljuštila

*najbolje: podno grijanje u kupaonici, žao mi što ga nismo proveli i dalje gdje su pločice

potpisujem i dodajem:
:1
Candy suđerica (doživjela prvi put popravak prije par dana, nakon 10 godina raubanja)
Ista ova Tefal parna postaja spomenuta par postova više

:ne
Suđerice Electrolux grupacije (odlaze na njima kotačići koji vuku košare. Valjda od kamenca)

11 ožu 2010, 15:03

- i kak sam mogla zaboravit, best: :1 sudoper od silgranita :klanja

12 ožu 2010, 14:25

the best:
-turbo pećnica - ona sa tv prodaje, oduševila sam se pripremom pomfrija bez kapi ulja i još nekih namirnica koje bi bile premasne a iz nje izađu hrskave i bez ili doslovno sa dvije kapi ulja :klanja nikad više ne bi radila pomfri u litri ulja
-hoover čistač na paru sa peglom :klanja :klanja :klanja :1

Ne sjećam se što bih izdvojila kao najgore u zadnje 2 godine, ali malo više od 2:
- perilica za veš sa sušilicom - uz današnju pamet bih kupila dva odvojena aparata
- fen sa četkom - onaj kaj rotira četku, ajme najgora stvar koju sam ikad kupila, jednom upotrijebljeno i eno stoji u ormaru :/

12 ožu 2010, 14:27

Crazy Daisy je napisao/la:*najbolje: podno grijanje u kupaonici, žao mi što ga nismo proveli i dalje gdje su pločice

kakav tip podnog imate? Sta je na njemu ako ne plocice?

12 ožu 2010, 15:00

Imam i ja podno. Prekrasno i super, naše je Danfoss. CD je mislila da joj je žao da nije podno potegnula i u ostalim prostorijama gdje su pločice.

Bar sam ja to tako shvatila :mrgreen

12 ožu 2010, 16:16

aha, kuzim. Ja sam to shvatila kao da na tom dijelu nisu plocice. :loce

Kakvo ti imas? Ja sam vidjela neke dvije vrste (samo da naglasim da se apsolutno ne kuzim u to) - jedna kao neki kabel koji zavijugas po podu koliko gusto hoces i onda na to ide kakav vec hoces pod, a druga vrsta je neki kao vec slozeni "tepih" koji se samo polozi na pod. Za to sam vidjela i vrlo lose kritike.

12 ožu 2010, 16:26

Kod mene je ta, neka, mreža. Za sad je dobrom, stavlja se u ljepilo za pločice. Kod mog brata već 10 godina funkcionira, nije se žalio.

12 ožu 2010, 16:34

Da, na te mrezaste ovdje nude garanciju na 10 godina. :dada

12 ožu 2010, 17:40

kod nas je cijev cika-caka provučena u glazuri od poda, pa na to pločice

13 ožu 2010, 00:01

nikad vise ne bih:
- stavila tamne parkete. hebemti i egzotiku i boju kad se svaki trunak prasine vidi :baba . da idem opet graditi - pod bi bio u bijelim daskama. tocka. ili u bijelom izlivenom necem - ono, ko u bolnicama.
- angazirala arhitketa, taman bio korbizje glavom i bradom, koji nema djece u trenutku kad ti projektira prostor. ima par stvari koje me svakodnevno u stanu smetaju, iskljucivo zato sto nisu primjerene djeci. a niti smo mm niti ja niti arhic, rodjak, u trenutku izgradnje o tome mislili, niti nam je netko tad skrenuo na to pozornost - a kao, poslusala bih tad nekog :lol (tesko mi sad nabrajati taksativno o cemu se radi, vjerojatno to nekom drugom ne bi ni smetalo, no, meni bas ide na zivac par sitnica...). no, tko ce to sad vise mijenjati...

uvijek bih:
- ponovno stavila aluminijsku stolariju.
i vise nis drugo necu napisati da me ne dohvati forumsko prokletstvo (racunam da se kod alu stolarije valjda nema kaj pokvariti :lol pa nju bez straha spominjem, no, za drugo necu vraga izazivati)

13 ožu 2010, 17:03

BB
Suđerica,staklokeramička ploča,ugradbena pećnica ,frižider i napa-sve Gorenje.Sve radi već 7 god. bez greške (nadam se da se sada nisam urekla)
Baby phone
Staklo u kuhinji,umjesto pločica

WB
Krevet iz Lesnine- već ste pisale,puknuo i meni i ne za vrijeme akcije
Zepter usisavač na vodu-preskup i prekompliciran za svakodnevno rukovanje,s tim što se i brzo pokvario,pa evo već godinama stoji u kutiji.
Grundig LCD (veliki i prekrasan) ali se svako malo zablokira,pa ga se mora ugasiti i ponovo upaliti (i to ne na daljinskom,nego se svaki puta moram dići)
Plava kuhinja-nikad više tu boju

Šta se tiče garniture od eko kože,imam dvije.Jedna je i nakon 5 god. kao nova.Druga je nakon 2 god. počela pucati.

13 ožu 2010, 18:25

Bijele pločice u kupaoni....podne, zidne su ok što su bijele.
Ali na podu :strah vidi se svaka dlaka i bilo koji drugi jarac što padne na njih.....ideja je bila da bijelo otvara i povećava prostor, naravno jel, sve to stoji ali da mi je ova pamet stavila bi neku drugu boju dolje.

13 ožu 2010, 20:19

BB
-pekac kruha
-miele susilica - vise skoro nis ne peglam (tj nis osim mmovih kosulja i kuhinjskih krpa)
-miele perilica - ne cufa robu, bas je njezna :ljubav
WB
-kombinirana ploca za kuhanje inox - uf to nikad ocistit.... stalno izgleda prljavo, svaka kap masnoce ili vode izgleda ko da je svinja njopala s ploce za kuhanje
-sokovnik - koristim ga na redovnoj bazi samo da me ne muci griznja savjesti sto skuplja prasinu a kostao je ko svetog petra kajgana, ali mi ga toliko mrsko cistiti da mi se zamjerio i svjezi sok
-receiver za satelitsku, koji nam nicem nije sluzio, nakon kojeg smo uzeli btnet, a koji ima los program, a onda jos koji mjesec iza uzeli maxtv - i sad imam punu policu receivera raznoraznih vrsta i znjora po zidovima, a pretplata ko u prici.... a na svim mogucim telkama nemas nis pametno za pogledat osim crtica na boomerangu...

15 ožu 2010, 12:53

korason je napisao/la:-receiver za satelitsku, koji nam nicem nije sluzio, nakon kojeg smo uzeli btnet, a koji ima los program, a onda jos koji mjesec iza uzeli maxtv - i sad imam punu policu receivera raznoraznih vrsta i znjora po zidovima, a pretplata ko u prici.... a na svim mogucim telkama nemas nis pametno za pogledat osim crtica na boomerangu...

Oli se može uzet drugog operatera dok si još pod ugovorom sa starim i njemu plaćat samo pretplatu.

15 ožu 2010, 13:15

ni ja eko kožu nikad više.
dakle kupili super skupu garnituru od eko kože kad smo se vjenčali-dakle prije oko 5 ipo godina,
a danas to izgleda bože sačuvaj :ne
oguljena na sve strane, i samo i dalje otpada užas!!!!!

15 ožu 2010, 14:08

izgleda da je lutrija ovo s eko kožom
meni je moja garnitura savršena, kakva je bila prije 4 godine kad smo je kupili
al sveki sad planira mijenjati svoju jer je to kriminal na šta liči (kao neki ofucani stari ispucani na milion mjesta skaj) :shock

15 ožu 2010, 14:59

rusulica je napisao/la:Oli se može uzet drugog operatera dok si još pod ugovorom sa starim i njemu plaćat samo pretplatu.

pa da, tak sad i je - cekam da istekne ugovor s bnetom i da im kazem da ga necemo produziti, a u medjuvremenu placam mjesecno njima, HRT-u obavezni harac i MaxTVu ovo sto jos tu i tamo cak i gledamo :dunno e da mi je ova pamet bila....

15 ožu 2010, 16:12

Da se meni mjenjat s tobom. Ja bih se riješila maxtv-a i svega t comovog (koje i masno plaćam) a sve bi dala za bnet ili iskon

05 tra 2010, 06:37

najgore do sada:

LG dishwasher nedavno crche nakon tocno 2 godine - taman garancija istekla.
Inace, super je radila, relativno tiha, imala child lock, brdo programa...ali djaba, mislim 2 godine.
Od sad kupujem samo sa 5 god garancije, pa nek crkne. I Miele mi je brand koji mi se jako svidja.

dobro:
GHD pegla za kosu

06 tra 2010, 17:37

krevet u Neckermannu, puko za 3 mjeseca, a baš nismo bili nešto aktivni :-)))

06 tra 2010, 21:21

tablete od zelene kave za mršavljenje :lol

06 tra 2010, 21:51

cleonikky je napisao/la:dobro:
GHD pegla za kosu

uh, ovu ću ubosti kad tad :dada

06 tra 2010, 23:17

jos sam se sjetila:
Olympus 770sw- water and shockproof camera, fenomenalna je. Par dana nakon sto smo je kupili flisnula mi je iz ruke ravno na beton- nista joj nije, radi odlicno. Jedini joj je nedostatak taj sto nema datume na slici.

20 tra 2010, 22:51

Nemam sad vremena pisat sad svoje best i worst buyeve, budem sutra, ali sam morala reć da se i moja mama strašno razočarala tim srebrenim gorenje retro frižiderom. Stvarno je samo lijep i ništa više!

30 tra 2010, 12:56

najbolje:

- ekspres lonac i tava, fissler :klanja ne znam kako bih kuhala i ŠTO bez toga :lol
- elektrolux svi aparati u kući, perilica ima turbo centrifugu, a ne oštećuje robu :mrgreen sušilica odvojena, peglanje by by, suđerica - potpuno tiha.. da ne nabrajam dalje
- kožni kauč i fotelja, bež, super se drže
- veliki ormari u hodniku,
- sudoper od silgranita, bež ali se savršeno održava, kao nov je

najgora/najgluplja investicija:

- remingtonica pegla, skupa bila, jednom opeglala kosu i nikad više :/
- usisavač elektrolux, s hepa filterom, za podivljat, em loše usisava, već je bio na servisu dva put, em taj filter, ak ga ne opereš prepun je sranja, a ak ga stalno pereš, možeš zakazat kod servisera.. ukratko, jedva čekam da crkne pa da kupim ili onaj s vodom ili vulgaris s vrećicama :znoj
- tuš kabina, božesačuvaj za održavanje i svijetlo zelene pločice na podu u kupaoni :ne
- eko koža stolice u blagavaoni; ok imaju šest godina, ali brate mili ogulile se skroz, a stolu iz kompleta otpale obrubne lajsne :loce
- mat pločice u kuhinji na zidu

sigurno bih se još nešto sjetila, al bolje da stanem :drink

30 tra 2010, 13:11

Najgora investicija usisavač na vodu marke Classe. Jak je ali osim vodenog ima i plastični filter u koji se sva prljavština zapetlja i nakon svakog usisavanja moram to vadit rukama. Za izrigat plus što išporkam cijelu kupaonu dok njega očistim pa onda moram prat i kupaonu. Ubrzo sam kupila vulgaris a ovaj Classe-ov mi služi samo za dubinska generalna čisćenja. Mislim da nisu svi vodeni s tim plastičnim filterom, koliko sam čula neki su dobri ali ovaj :znoj Osim toga ogroman je, izgleda ko robot

30 tra 2010, 14:13

ne bih kupila Pro V kuhinjski sjecko sa TV shop-a :angry

02 svi 2010, 09:49

Još jedno ljutito ne Gorenje aparatima:
- otišlo mi sad i jedno plinsko kolo na štednjaku. Ventil ili neki drugi vrag se pokvario i ne mogu ga upaliti. :angry
ne mogu vjerovati da im je sve tako loše, ili ja zbilja nemam sreće s tim gorenjem :ne

02 svi 2010, 10:47

ja imam Gorenje i Beko aparate. Gorenje su koma, beko su WOW!
Nevjerojatno-a Beko kao neka NEmarka
Gorenje imam pećnicu i štednjak. Em rikavala ona jedina ploča dva puta, na pećnici mi nešto već izletilo, neka gumica
a suđerica i fridž beko rade ko ludi :dada

02 svi 2010, 22:16

Ja imam pećnicu,frizider,ploču i napu od Gorenja,osim mašine za robu,nju imam Electrolux,i sve je super,to valjda kako te pogodi :mrgreen
Odgovori