potice, hoćemo mi zajedno? pokupim te kod busne stanice u štajaznam 18:00 (za svaki slučaj, ne volim kasniti)
Sada je: 06 kol 2026, 00:33.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

lastavica je napisao/la:ja jedino ne znam Miki

. to mi se desilo sa dvije forumašice iz ove grupice 
. Lukas mi je cak fizicki demonstrirao dio predstave
. Da je dobro osmisljeno, nema nikakvih strasnih scena jer se dinosauri krecu dosta sporo. Kaze MM da je dvorana bila vrlo prazna.

vikend ce biti spica

piko je napisao/la:vikend ce biti spica
jučer sam kupovala karte za subotu i dvorana je i dalje poluprazna
TiFilMama je napisao/la:a da li na hrvatskom prica narator ili na engleskom?
.
neke nove "modne" dodatke (smokey eyes
)...bas mi je drago da smo se tako okupile makar na kratko

Bilo je OK. Vidjela sam i ja malih klinaca, a fakat nije za njih. Al svakom njegovo veselje valjda. Sofka koja nema još 5 je izdržala, al baš izdržala. Bilo joj je prerazvučeno i čim nije bilo dinosarua na sceni je prigovarala i dosađivala se. Spas je bio u cvijeću i biljkama koje su ju očarale
I mali Trex. Al cijeli drugi dio je cendrala da oće da je gotovo.tanjabb je napisao/la:Moji decki odusevljeni. Lukas mi je cak fizicki demonstrirao dio predstave
. Da je dobro osmisljeno, nema nikakvih strasnih scena jer se dinosauri krecu dosta sporo.
, al' me bilo malo frka da se ne preplaši.

.
mislim da su njih dvoje najglasnije komentirali. 

kalea je napisao/la:edit: Koliko traje predstava?

palunkica je napisao/la:
I da, sa mnom je bila mama od jednog Tinovog prijatelja, najsmješnije mi je bilo kad je pitala za "modni ukras" jedne naše forumašice "Što je ono rekla da joj se desilo". Pomislila je na nešto sasvim drugo![]()

.
(curka nije ništa trebala
).
).
.predstava je što se mene tiče jako profesionalno napravljena, čini mi se da se doista pazilo na sve od sigurnosti, do scene, zvučnih i svjetlosnih efekata, kvalitete zvuka i prijevoda jako dobra.
Ja moram priznati da je i mene oduševila scenografija s cvjetićima i biljkicama kao i Sofku .
Dinaći su vrlo realistčni (meni još najbolja animacija s onom trojicom kako li se zovu "inteligentnih" koji su komunicirali i gledali koga će smazati iz publike )
, jedino s Adorablom nisam uspjela izmijeniti ni riječi
, djeca su sva od reda prekrasna
samo moram dodati da su mi svi narasli i uozbiljili se, sa Barbinim P. sam baš lijepo prokomentirala dinosaure i nastanak Europe, divan je
iz mog P. toliko riječi ne bi izvukla u dva sata
, sa Miki sam šetala do Gaja i moj P. i njena D. su se taman lijepo razigrali i počeli komunicirati pred mojom zgradom. 
taman lijepo razigrali i počeli komunicirati pred mojom zgradom

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.