mirbi je napisao/la:Molim da iključite taj Muller iz razgovora, iz poštovanja prema nama koji toga nemamo.
da,da
i ja hoću da miriše kad se osuši
Sada je: 17 ruj 2026, 23:14.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
mirbi je napisao/la:Molim da iključite taj Muller iz razgovora, iz poštovanja prema nama koji toga nemamo.

nadicab je napisao/la: i nadam se da nitko ne radi naš psiho profil iščitavajući ovaj topic jer smo nagrabusile

mmar je napisao/la:
Imam i svakavih onih za tamni veš, umekšivača u svim bojama, čini mi se da sam skoro ko femica, ne baš tak munjena, ali skoro.

mmar je napisao/la: čini mi se da sam skoro ko femica, ne baš tak munjena, ali skoro.
, skoro sam progutala žvaku od smjeha
pitala me upravo kolegica da kaj to tako svježe i fino miriše u mojoj sobi
Coral za tamni, coral
(ali moram prati na 60 jer na 40 smrdi). I bez omekšivača. 

mmar je napisao/la: čak mi je dao i neke preporuke što s čim,
.
.

kad pegla obično bude nešto pregoreno jer ne ide mu pogađanje jačine temperature na razne tkanine

mmar je napisao/la:Ronin s kojim praškom kombiniraš to za izbjeljivanje iz lidla? Još nisam kupila ali mi je naravno na popisu.

filipovamama je napisao/la:Meni je nekako bolji ljubičasti od plavog softlana.
Inače, mm kuha, ali pospremanje (ajde, tu i tamo usisava) i veš su mu slabe točke, zapravo nikakve točke ako se to tako može reći.
Prošle godine dok sam bila bolesna i nisam mogla ustati iz kreveta, morao je fotkati veš mašinu da mu na slici objasnim gdje se šta stavi i stisne. Ovdje stavi veš, ovdje stisni ovaj gumb, okreni ovo tu, prašak tu

...imam osječaj ko da sam tu da dobivam neku proviziju od P&G i Unilevera
ali od kad sam otkrila meni tu dobitnu kombinaciju morala sam podijeliti sa vama 

filipovamama je napisao/la:Jedva sam našla naš topic![]()
Sjetila sam se koji mi je omekšivač bio najjači- ornel jasmin cotton. Njega sam bome osjetila danima nakon pranja na robi. Jedino što mi je malo išao na živce, pa ga više ne koristim.

Al toplo se nadam da je najveći problem ipak u staroj vešmašini a ne u meni.

elizabeta je napisao/la:Ja sam se od zadnjeg posta promijenila.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.