Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: HM po n-ti put

07 tra 2011, 12:28

Volvo je napisao/la:I vic s helikopterom :conf (bolje se osramotit' od treme nego takvim vicom koji ju je navodno anulirao) kao šlag na torti ukupnom mom dojmu

podijeli vic :)

07 tra 2011, 12:30

kako misliš da rampa stoji?

Rampa je "rupa" ili kako je netko rekao raka: kosina kojom se ulazi u garažu.

07 tra 2011, 12:35

a odjeca za trudnjače? i grudnjaci za dojenje??? :/

07 tra 2011, 12:38

Grudnjake za dojenje imas u Mulleru i u Lidlu svako toliko po povoljnim cijenama :)

07 tra 2011, 12:50

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prosvjednici-usli-u-hoto-centar-na-bocni-ulaz-kupite-nam-krafne-vicu-oni-ispred-glavnog-ulaza/545975.aspx

:mah

07 tra 2011, 12:58

Helena71 je napisao/la:Grudnjake za dojenje imas u Mulleru i u Lidlu svako toliko po povoljnim cijenama :)

ma imam te, ali ovi u HM su bas fini, ko pravi grudnjak... ovi u muleru su bijeli i ogromni... a moram imati veci izrez kad dojim, pa nista ne mogu obuc preko da se ne vidi

07 tra 2011, 13:10

alexandra je napisao/la:ina, napiši im pismo da požure. hitno. :mrgreen

hoću. nema teorije da idem u šoping u zagreb. daleko mi :ne

07 tra 2011, 13:44

Prošla sam pored centra oko 13h, ne kužim to za prosvjednike, jer u to vrijeme je prema portalima kao bilo žestoko, a baš je sve bilo mirno :dunno
Jedini transparent koji sam vidjela je držao jedan mladi tip dok je čekao ulazak u H&M :lol , a na transparentu je pisalo LAŽOVI .. murjak mu je dobacio u šali "za tebe nema ulaza" :)

Red je strašan, sunce prži, školarke strpljivo čekaju ... a ja budem ušla u H&M otprilike kad se isti otvori u Splitu :lol

07 tra 2011, 14:25

Ja ko sto rekoh...zaobidjoh danas Cvjetni u sirokom luku...tak i tak sam tamo inace svaki dan pa mi nece biti bed promijeniti malo svakodnevnu rutu dok se prosvjednici i srednjoskolski H&M shoppingholicari malo ne izkuliraju.

A samo da vidite ko je medju prvima usao u H&M..... :lol

slika

07 tra 2011, 14:29

:lol :hahaha Bakica je na svim portalima. Super je!!!

07 tra 2011, 14:53

slika

:mrgreen

07 tra 2011, 15:06

Nadam se da se najela. Iskreno.

07 tra 2011, 15:09

tanjabb je napisao/la:Nadam se da se najela. Iskreno.

x

07 tra 2011, 15:09

:(

07 tra 2011, 15:16

X

07 tra 2011, 15:17

Meni je pretužno gledati oko sebe i sve tužnije iz dana u dan. :(
Stotine, tisuće ljudi kopa po kantama za smeće tražeći plastične boce, stari ljudi su gladni i siroti jer su mirovine bezobrazno niske - kao da su oni krivi što se kroz njihov radni vijek promijenilo nekoliko država i valuta (dok se oni nisu s mjesta maknuli). A s druge strane divlja horda čeka otvaranje svakog novog šoping centra i mahnito kupuje kao da im je to zadnje u životu. :/

Ja volim HM i drago mi je da ćemo ga imati u Hrvatskoj, ali ne mogu ovo ludilo razumjeti.

07 tra 2011, 15:40

Meni je pretužno gledati oko sebe i sve tužnije iz dana u dan.
Stotine, tisuće ljudi kopa po kantama za smeće tražeći plastične boce, stari ljudi su gladni i siroti jer su mirovine bezobrazno niske - kao da su oni krivi što se kroz njihov radni vijek promijenilo nekoliko država i valuta (dok se oni nisu s mjesta maknuli). A s druge strane divlja horda čeka otvaranje svakog novog šoping centra i mahnito kupuje kao da im je to zadnje u životu.

X

07 tra 2011, 18:47

joj, barbi i meni je muka. bila sam na prosvjedu, al tek kad vidjeh slike i filmcice po portalima - zgrozila sam se nad svim sto ovo u biti znaci.

07 tra 2011, 19:20

Potpisujem Barbi od prve do zadnje! :dada

07 tra 2011, 21:13

Barbi je napisao/la:Meni je pretužno gledati oko sebe i sve tužnije iz dana u dan. :(
Stotine, tisuće ljudi kopa po kantama za smeće tražeći plastične boce, stari ljudi su gladni i siroti jer su mirovine bezobrazno niske - kao da su oni krivi što se kroz njihov radni vijek promijenilo nekoliko država i valuta (dok se oni nisu s mjesta maknuli). A s druge strane divlja horda čeka otvaranje svakog novog šoping centra i mahnito kupuje kao da im je to zadnje u životu. :/

Ja volim HM i drago mi je da ćemo ga imati u Hrvatskoj, ali ne mogu ovo ludilo razumjeti.

xxx :place

H&M shop online

07 tra 2011, 23:42

Šta mislite da li cemo mi u hrvatskoj sad kad je otvoren H&M moci kupovati preko online shopa kao sto se to "vani" može??
Jel bio tko u H&M-u , kakav je?
Zadnja izmjena: Una; 08 tra 2011, 13:23; ukupno mijenjano 1 put/a.

Re: H&M shop online

08 tra 2011, 00:54

Bilo bi super kad bi bilo online shopinga :) Inače, nisam bila unutar H&M-a na cvjetnom (nije mi se dalo čekati red) samo sam ga izvana vidla i ostala razočarana šta nema dječjeg odjela :(

08 tra 2011, 07:34

H&M - Horvatinčić & Mamić :hahaha

08 tra 2011, 08:03

Ja sam na ulici vidjela ženu koja bi po godinama i izgledu mogla biti moja mama. Držala je karton na kojem je pisalo : Gladna sam :/ :ajme

08 tra 2011, 10:44

Barbi je napisao/la:Meni je pretužno gledati oko sebe i sve tužnije iz dana u dan. :(

X baš divlja horda, ja ne znam što je tim ljudima... jel' moguće da smo tolika živad :ne

sj je napisao/la:Ja sam na ulici vidjela ženu koja bi po godinama i izgledu mogla biti moja mama. Držala je karton na kojem je pisalo : Gladna sam :/ :ajme

:place

08 tra 2011, 10:48

Stotine, tisuće ljudi kopa po kantama za smeće tražeći plastične boce, stari ljudi su gladni i siroti jer su mirovine bezobrazno niske - kao da su oni krivi što se kroz njihov radni vijek promijenilo nekoliko država i valuta (dok se oni nisu s mjesta maknuli). A s druge strane divlja horda čeka otvaranje svakog novog šoping centra i mahnito kupuje kao da im je to zadnje u životu.

Tužno :place
Ali je i povezano, jer svi šopingiraju a istovremeno tvrde da nemaju od čega štedjeti za starost. Tako će ovo koji sad šopingiraju prekomjerno i sumanuto, ko da im je zadnje u životu, kad i ako dočekaju mirovinu gladovati. Samo što ovi jadni sada gladni ne mogu za to kriviti šoping jer teško da su se u socijalizmu istog nauživali :(

08 tra 2011, 14:00

A s druge strane divlja horda čeka otvaranje svakog novog šoping centra i mahnito kupuje kao da im je to zadnje u životu

Kad na TV prikazuju otvorenje nekog novog shopping centra, 80'% "divlje horde" cine penzioneri. Kako to tumacite? :dunno I to da je tijekom dana nemoguce naci stol u bilo kojem kaficu u gradu jer je sve prepuno tih istih "gladnih i sirotih" penzionera (posebno po slasticarnicama).....Hocu reci...mislim da ste malo previse otisle u patetiku, nije sve tako crno...Gladnih i siromasnih je uvijek bilo svugdje i biti ce...u nekim zemljama vise u nekima manje...nismo mi nikakva iznimka. :dunno

08 tra 2011, 14:11

franika je napisao/la:Hocu reci...mislim da ste malo previse otisle u patetiku...Gladnih i siromasnih je uvijek bilo svugdje i biti ce...u nekim zemljama vise u nekima manje...nismo mi nikakava iznimka. :dunno

možemo mi zatvarati oči koliko hoćemo, ali ipak je u ovoj državi puno više gladnih nego u ostatku zapadnog svijeta... i pritom ne mislim isključivo na penzionere...

a to što smo mi stoka pa ćemo sad podizati kredite da bi bili prvi u redu za novi H&M, a sutra nećemo imati što djeci dati jesti... to puno više govori o snobizmu koji nam se kao posljedica propagande uvlači u kosti, nego o tome kakvo je pravo stanje u državi :whew

08 tra 2011, 14:18

franika je napisao/la:I to da je tijekom dana nemoguce naci stol u bilo kojem kaficu u gradu jer je sve prepuno tih istih "gladnih i sirotih" penzionera (posebno po slasticarnicama).....

ja ih ipak više viđam po kantama za smeće, s vrećama u koje trpaju boce, negl po kafićima, slastičarnama i shopping centrima :dunno
ima ih valjda koji nisu gladni, i koji si to mogu priuštiti. ali je ipak daleko više onih koji jedva da rasporede mirovinu na režije i kruh.
a to što ih je pun grad, i što se nađu na svakom događanju, nimalo me ne čudi. pa što će drugo raditi? ovdje se možda ogrebu za pokoji poklon, ili balon za svoje unuče.

08 tra 2011, 14:21

Oni koji se guraju tamo, guraju se da dobiju obrok koji ih drži dobar dio dana, a za koji bi inače trebali obići x kontejnera. :(

Koliko uopće ima mjesta u kafićima u gradu koja zauzimaju penzioneri, ja moram priznati da ih ne vidim baš dosta, one koje vidim su malo bolje stojeći, oni koji si mogu priuštiti pokoju kavu i odlazak na plac. S druge strane, kad dođeš malo nakon zatvaranja placa onda vidiš pravo stanje penzionerske populacije, kopanje po ostacima :(

Tužno, pretužno.

Nego, čujem sad na radiju da i danas puštaju po par ljudi u H&M. Sutra ne postoji :roll
Odgovori