I jučer je bilo puno susjeda, baš puno, više se čuo slovenski nego hrvatski unutra.

Sada je: 25 tra 2026, 17:20.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

bila danas s klincima na "izletu", busom. Guzva busom, bas se iznenadih, isli u 10, vratili se u 15h, neki su morali stajati. Neznam hoce li razmisliti da s vise mjesta krecu, ovo ne izgleda najbolje rjesenje. Mislim, stane on jos usput na 3-4 mjesta, ali
sta vrijedi kad je guzva od pocetka. U Ikei bilo ok, bilo ljudi, ali ne guzva, poklopalo smo, afkors, prosetali, kupili neke sitnice da se ne vratimo praznih ruku
dojmovi se jos nisu slegli 
bas izlet 

2. Mogu li u robnu kuću IKEA doći s kućnim ljubimcem ako želim?
Prilikom ulaska u hrvatsko tržište proveli smo opsežno istraživanje potrošačkih navika i želja, i nažalost, rezultati su pokazali da se većina kupaca, pogotovo oni s manjom djecom, ne osjeća ugodno ako su prilikom posjete robnoj kući oko njih kućni ljubimci. Kako je jedan od naših ciljeva pružiti naše usluge većini ljudi, morali smo njihova zapažanja uzeti u obzir. Uz pse za slijepe i slabovidne, svi psi koji su u službi osoba s bilo kojom vrstom invaliditeta mogu slobodno ulaziti u robnu kuću IKEA.

ivana7997 je napisao/la:ne kuzim zasto nema navedene dimenzije, posalji im mail, mozda odgovore
uopce me malo ljuti taj nemar prema nekim detaljima, primjerice u katalogu su neki cudni nazivi proizvoda, npr ona mrezasta kanta za spremanje vrecica je nazvana kantom za smece, plahta s gumicom je navlaka za krevet i sl, a jucer sam na odjelu s hranom nasla namaz od lososa koji u deklaraciji na hrvatskom navodi meso raka. kojeg naravno nema u tom namazu, ali ima u namazu od raka. a ne znam ima li smisla obavijestiti ih o tome jer sam ih obavijestila da ne radi sustav za registraciju u ikea family i nisu se nis uzbudili ni popravili.
, moraš pokušati nekoliko puta, a kad nešto ažuriraš, jedan, po jedan slog 

Neke sam ideje od tamo skidala i dala napravit kod svog 'meštra'.

mirbi je napisao/la:Što se ljubimaca tiče, ja ih ne bi volila sresti u dućanu, pa ubijte me.

Sanika je napisao/la:Ne znam, meni je to normalno. Da psi mogu. Pa neće nitko baš ono s ogromnom dogom u ikeu…
a moram priznati da nisam nikada ni u Austriji vidjela psa u IKEA-i, možda nisam obraćala pažnju.

Ina66 je napisao/la:zar nije ovo malo licemjerno - mali psi mogu, ali doge![]()

moja to ne bi napravila makar crkavala. svejedno ju ne bi vodila u ikeu, pogotovo u gužvu. nisam vodila ni djecu. 
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.