Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Superiorna ugradbena pećnica

31 ožu 2009, 10:47

je, znam :mrgreen: , no svejedno imam problem s nekim nedostupnim dijelovima pa gubljenjem vremena na skidanje svih dijelova ...

31 ožu 2009, 10:50

azleja je napisao/la:Krumpiric, one ne rade ne principu prorpoznavanja brasna ;) vec je nesto drugo u pitanju, jer da je tako, onda bi sa njima isporucivali i to brasno :mah

ma znam, nisam blesava :lol
nego ne može postojati jedan program za kruh jer se ne peče jednako ni jednako dugo kukuruzni, obični, dinkel, sa sjemenkama, bez sjemenki, veći, manji...

31 ožu 2009, 11:12

Krumpiric, upravo zbog toga te pecnice imaju automatske programe i same odrede koliko sta treba da se pece i na kojoj temp, vjerovatno zbog gustine tijesta ili cega li vec, detalje ti mogu prenijeti kad pocnem da je koristim ;)
To je slican princip kao sto neke masine za pranje vesa imaju senzore i tacno odrede koliko treba vode za pranje ili koja centrifuga u zavisnosti od kolicine i vrste vesa... a obicni modeli inace trose istu kolicinu vode ilil jednu istu centrifugu, bilo da stavis 3 majice ili 5kg vesa.

31 ožu 2009, 14:05

ja sam majci kupila prije nekih 7 godina electroluxovu. sjećam se da je onda izašla na tržište i da su je neprestano reklamirali. uglavnom, ima programe. pizza, pečenje, biskvit itd. i kad uključiš program, ona odredi temperaturu, pali određene grijače i ventilatore po potrebi, sama se gasi nakon određenog vremena i kaže ti na koju razinu da staviš jelo. uglavnom, same pohvale za nju. onda je koštala nekih 6000kn, vjerujem da je sada znatno manje.

31 ožu 2009, 14:08

cure, izvinjavam se ako sam partibrejker, meni to sve bezveze :oops: :oops:
samo da je kvalitetna pećnica koja dobro peče i da ima ventilator( da mogu više toga odjednom peć) i da je što višeg ene razreda, da ne troši bezeze struju, sve ostalo :bojajaja

31 ožu 2009, 18:47

Jesi, partibrejker si, ti požrtvovana kuharice! Evo, našla sam ovu, možda je jednako dobra kao ona za 22 tisućice, iako ne vjerujem:

http://www.ugradbeni-aparati.com/ugradbena-pecnica-electrolux-eoc-69400-x-novi-model/121040/Electrolux

31 ožu 2009, 20:46

kužim sad
zaključak - men to ne treba. em ne pečem tako često em mi je baš gušt navirivat u pećnicu da vidim jel gotovo

31 ožu 2009, 21:20

melita, vidim da ova ima i ono što ti tražiš i ono što ja tražim :mrgreen:
još da je cijena upola manja jer meni ne treba superiorna nego samočisteća, na žalost moje kuharske sposobnosti ne može popraviti nikakva pećnica :/
Odgovori