Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: gumena podloga za kadu

02 stu 2009, 13:06

silki je napisao/la:
Barbi je napisao/la:Ako ostane mokra u kadi onda se upljesnivi a ja sam je lijena svaki put sušiti. :oops:

ja svoju ne sušim već je samo zakeljim na pločice i ocijedi se i posuši sama.

E pa da, ovak i ja! :dada

02 stu 2009, 13:12

ja sam ju imala i stalno je pljesnivila,sad stavim čisti ručnik,polijem ga toplom vodom i na tome stoje dok ih ne otuširam!ništa se ne kliže :dada

02 stu 2009, 13:24

I to sam znala stavljat, ali onda imam taj, pa onda ručnik za van stati iz kade, too many ručnika :lol

02 stu 2009, 22:56

podloga ima i u Merkuru.

02 stu 2009, 23:48

mi smo isto tražili to prije par mjeseci i nije bilo. svugdje su bili samo oni k'o gumeni tepihići. pa smo kupilu preskupu bebe confort iz turbo limača, samo naša nije riba nego četvrtasta s pingvinima

http://www.turbolimac.com/Products/Turb ... 40744.aspx

ne perem ju skoro nikad :oops: , ali koristim samo za dorino kupanje. poslije izvadim i stavim da se suši.

03 stu 2009, 01:36

ja kupujem za kadu one gumene tepihe što se obično stavljaju na pod od kupaone. Kupim komad nekih cca 30-35 cm širine, dođe 15tak kn, održava se pranjem toplom vodom, kad se ne koristi naslonim ga na rub kade, traje par mjeseci i manje se pljesnivi od klasičnih gumenih podloga, a 3put je jeftinije

26 stu 2009, 01:05

Ja svoju kupila u velikom "sve po 8", samo što je koštala 49 kn i vjerovali ili ne super je. Imam je tri godine i uvijek je ista. Jednom do dvaput tjedno je skinem i operem nju i kadu cifom. Podlogu malo istrljam s donje strane četkicom oko onih pipaka i ne znam o čemu pričate, moja je stvarno jednostavna za održavanje. Ne skidam je nakon tuširanja.

09 pro 2009, 13:09

I imamo Ribu ,kupili ju u TL dok je još K bila mala i evo je još ko nova.
Uvijek ju nakon močenja stavim na rub kade ili objesim na pipu da se osuši ,a zatim zaljepim na zid iznad kade.
Odgovori